- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
kenand #18107 üzenetére
Azért az Apple TV-n futó Plex jobb, mint bármelyik rendszeren futó, nem hibátlan, de jobb.
A hang késése a Plex szerver és az adott hálózati beállítások miatt van. Külső hálózati eléréhez jó kiszolgáló oldali hálózat szükséges.
Az Apple TV-n futó Plex app, más, mint az iOS-en futó. Ezt érdemes figyelembe venni.
A lejátszón érdemes átgondolni az Infuse, MrMC használatát a Plex app helyett, azok jobb lejátszók. -
burgatshow
veterán
válasz
kenand #18107 üzenetére
Mi abban a bonyolitas, hogy az egyik lejatszo kepesseget atrakod egy masikra es a kettot osszekoti egy HDMI kabel?
Mindenki azt hasznal amit akar, de amig a tevek tamogatasa koszono viszonyban sincs egy rendes, multimedia lejatszasra tervezett dedikalt eszkozhoz kepest, addig en maradok a dedikalt eszkoznel es a teve mint kepernyo marad. Pont az LG rugta el nalam a pottyost azzal, hogy nem adott ki egy frissitest amivel a Plex tovabb hasznalhato maradt volna, de nem tette. (Csak egy CA tanusitvanyt kellett volna cserelni de nem sikerult.)
Arrol nem is beszelve, amit morfondor irt.
-
morfondőr
addikt
válasz
kenand #18107 üzenetére
A TV-k nagy része a DTS hangsávokat nem támogatja, nem is beszélve a HD hangsávokról. Az én LG-m csak mp4 és ts konténerből hajlandó a DV-t megjeleníteni (a különböző profilokról nem is beszélve, azokat már nem is teszteltem), mkv-ből már nem. Én pont azért használom a Shield-et, mert egyszerűbb vele az élet!
-
burgatshow
veterán
válasz
kenand #18098 üzenetére
Az LG Plex kliensét keresztbe megeszi teljesítményben meg mindenben az Apple TV. Sőt, ált. el is van maradva pár verzióval. Én inkább a sávszélesség vagy a képkocka sebesség egyeztetés irányába vizsgálódnék, mert én is így használom ahogy a kolléga (csak nekem 40 km-re van a Plex szerver) és minden működik pöcc-röff minden. Nálam pluszba még a transcode is le van tiltva.
-
haze81
csendes tag
válasz
kenand #17730 üzenetére
Hát igen kinek mi az igénye, apósom előfizetett full örök élet minden, beállította nálam, hogyha itt vannak tudja nézni az anyagait, de minden sztereó eleve távolról, max dolby digital. Ez mondjuk lehet beállítás kérdése nem tudom. Kodi adatbázis is osztható, igaz önmagában nem képes erre, a plex sokkal egyszerűbb beállítani. Letöltött filmeket nem használok a minőség miatt. Bluray copy nasról, a korlátozások a saját anyagaimra nem tetszettek, én streamet is max apple tv pluszot használok nagy ritkán. Házimozi rendszert phillips hue okos izzókat lekapcsol felkapcsol, ledimmelnek kodival, pause-nál felkapcsolja a hangulat lámpát stb, mozi újra indul lámpák elhalványulnak, mindezt ingyenes kodival igaz addon scriptekkel, túl sokat raktam bele az évek alatt, nyilván aki csak streamet használ elég a plex is. Skineket se váltogatom aeon nox jól belőve vagy 8 éve sokkal jobban tetszik mint a plex, ami egyébként elég kultúrált szintén, de ez ízlés kérdése.
nekem itthon van házomozim, nem megyek máshova filmet nézni ugyhogy itthon legyen jó. Nem akarok bejelentkezni sem felhőbe egy cégnél ha a saját tartalmamat akarom nézni itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest