Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
mocsyvitya99 #9955 üzenetére
Néztem, sajna a Transpeed tv okosítónál nincs ilyen lehetőség. Telefonon néztem, ott volt ez a menü amit mondtál, és megpróbáltam, alapból az AC3 lehetőség volt, hogy kiszedjem a pipát, alatta a többinél unavailable van és szürke a pipa ott.. nem tudom kiszedni. De sajna nem oldotta meg a problémát, ha telefonról küldöm át, akkor sem adja le a hangot.
-
enginev3.0
félisten
válasz
mocsyvitya99 #9829 üzenetére
Ott van
Beállítások, átkódolás
Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges
Hardveres gyorsítású videókódolás használataAzért a 4k esetén ne várjunk csodát itt se, ott a legnagyobb csodát az hozza el, ha gyakorlatilag lejátszás közben kikapcsolod a feliratokat a filmen
Hogy a plexnek mi olyan eszméletlen bonyolult egy filmbe rakott feliratot kirakni a kijelzőre, azt a mai napig nem értem, míg a többi media server ezt kisujjból megoldja
-
enginev3.0
félisten
válasz
mocsyvitya99 #9824 üzenetére
Előfizetsz plexpassra és használsz hw kódolást, problémák nagyrésze megoldódik
Vegyél először egy havit, és nézd meg tetszik-e
-
MasterMark
titán
válasz
mocsyvitya99 #9824 üzenetére
1: Nem csak a processzort nyúzza, de egy transzkódoláshoz nem kell sok ram, viszont erős processzor az kell.
2: Itt most pontosan mit szeretnél? A transzkódolás beállításnál tudod gyorsabb és lassabb kódolásokat választani. Minél gyorsabb annál csúnyább, de kevésbé erőforrás igényes lesz a transzkódolás. Minél lassabb annál szebb, de annál jobban erőforrás igényes. (Hurt my CPU beállíás ugye.) A legjobb teljesítmény nálad melyiket jelentené? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest