- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
ATMOS -ból még csak a DD+ -os tudja az ATV az biztos. Szóval a torrent áruházba vett jellemzően true HD -sakat nem.
Minden mást úgy tudom jól kezel csak lehet még egy infuse -ba be kell ruházni. Mert arról halottam, hogy a többivel jó nem tudom a nativ kliens milyen. + tapasztalatom sincs ez mind csak olyan amit olvastam + halottam róla. Shield TV -n a natív PLEX klienssel is megy minden azt tapasztalatból tudom. -
Keksz
senior tag
-
MasterMark
titán
A TV nem biztos, hogy átengedi a sokcsatornás hangot az erősítő felé.
Cilindrik: Nem, így jó ahogy van. Az internetnek ehhez semmi köze, otthon streamelsz egyik eszközödről a másikra, ha nincs neted ez akkor is megy mivel a saját hálódon megy.
Az akadósnál valószínűleg transzkódol, a pc meg nem bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest