- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
Crvsh3R #18567 üzenetére
Nem nézek niche cuccokat, így nálam a folderen van csak ennyi, a fájlokhoz eddig nem nyúltam:
{Movie CleanTitle} ({Release Year})
Ha nagyon szükségem lenne rá, akkor imdb-t raknék, mert a tmdb/tvdb állandóan szivat ilyesmivel: Series Star Wars: Lando (tvdbid 393218), Rangers of the New Republic (tvdbid 393188) were removed from TheTVDBDe most hogy felhoztad, bedobtam ezeket fájlnévnek, kölyök Paw Patrolja így jobban fog kinézni:
{Movie.CleanTitle}.{Release Year}{.Edition.Tags}{.MediaInfo.3D}{.Custom.Formats}{.Quality.Full}{.MediaInfo.3D}{.Mediainfo.AudioCodec}{.Mediainfo.AudioChannels}{.MediaInfo.VideoDynamicRangeType}{.Mediainfo.VideoCodec}{-Release Group}
{Series.TitleYear}.S{season:00}E{episode:00}{.Episode.CleanTitle}{.Custom.Formats}{.Quality.Full}{.Mediainfo.AudioCodec}{.Mediainfo.AudioChannels}{.MediaInfo.VideoDynamicRangeType}{.Mediainfo.VideoCodec}{-Release Group}
-
burgatshow
veterán
válasz
Crvsh3R #17434 üzenetére
A DB-t is visszatöltötted a leírások alapján?
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #16096 üzenetére
Amit meg végképp nem értek, hogy a TV igaz Samsung 1080p-s non-HDR, de tudja a Dolby Digital Plus-t és a DTS-t, Audio Passthrought HDMI-re bekapcsolva és mégis transzkódolja az anyagokat ami E-AC3 Dolby Digital Plus-os. Ha a CCwGTV-n manuálisan bekapcsolom, hogy Dolby Digital Plus és DTS átadható, akkor nem transzkódol, de nincs is hang.
-
ugyes
senior tag
válasz
Crvsh3R #15958 üzenetére
Igen, vannak benne. Csatoltam a képet.
És, ahogy enginev3.0 írta leállítás után törli azokat. -
N4ri87
senior tag
válasz
Crvsh3R #15953 üzenetére
Sziasztok. Szeretnék Plex-et használni, de elakadtam. Vezeték nélkül semmi gondom, viszont amint bármelyik tv-re kábelt dugok, vagy láthatatlan lesz a plex számára, vagy az történik, ami a képen látható. Port Forward megvolt, de nem jutottam előbbre.
Köszönöm.
Bocs, nem válasz akart lenni -
-
enginev3.0
félisten
válasz
Crvsh3R #14984 üzenetére
Családtagok esetén nem félnék hogy belenyúlnak a szerver beállításokba, így a második
Ha nem csak családtagok vannak, akkor az első, és mindenki oldja meg magának az 1500ftos plex díjat amit egyszer kell kifizetni androidos és ios eszközön, vagy használják böngészőből
Első esetén 100 email címet adhatsz hozzá
Második esetén azt hiszem 10 embert kreálhatsz magadnak
-
blakey
titán
válasz
Crvsh3R #14916 üzenetére
A PKC magát a oKdit használja lejátszásra, tehát a Kodiban kéne beállítanod, hogy legyen "HDR tone mapping to SDR", azaz a Kodinak kéne elvégeznie az SDR-re való átalakítást. Amennyiben a Kodiban nincs ilyen, így a PKC számodra nem megoldás. Használd a Plex kiegészítőt, gyengébb, de talán nem lesz fakó.
-
morfondőr
addikt
válasz
Crvsh3R #14918 üzenetére
Akkor a Firestick beállításaiban kell keresgélni. Én sokáig Nvidia Shield-el játszottam le nem HDR kijelzőn a HDR tartalmakat és jól ment. Ott van egy beállítás amivel ki lehet kapcsolni teljesen a HDR-t. Ritkán előfordult, hogy fakó színekkel indult a film, de akkor megállítottam, újra elindítottam és jó lett.
-
ColdMan
tag
válasz
Crvsh3R #14605 üzenetére
Közben találtam még ezt (plex support):
"H264 Maximum Level
Choose the maximum H.264 level to be considered when deciding if the media will Direct Play, Direct Stream, or Transcode.
Note: We recommend leaving this set to the default level of 4.1. You can try using something higher, but it’s not recommended as it may result in playback issues."Ez az érték Firetv esetén 4.0 (netes keresés alapján)
Samsung TV (Tizen OS) 5.1 (ez nálam van)
A plax supportos postot figyelembe véve, nem ez lehet a probléma?Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt...
-
zseko
veterán
-
Hege1234
addikt
válasz
Crvsh3R #12708 üzenetére
még nem kerültem gép elé, de akkor ez működhet így?
"---==4K==---/*/*sample*"
"---==4K==---/*/*sample*/*sample*"( 1080p nél nem szoktak nagy sample fájlok lenni azok alapból ignorálva vannak,
de a 4K tartalmak sample fájljai meghaladják a 300MB-ot és sokszor azt is filmnek érzékeli )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest