- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sugarforce #1771 üzenetére
Tudom sokaknak már a könyökén jön ki, de én továbbra is tartom, a tv az tv, a lejátszó meg legyen lejátszó.
Szerintem a tv-be épített megoldásoknál minden jobb, ha másért nem, hát nem vagy a gyártó kényének kitéve, hogy ma még van plex, holnap meg nem. Pl mint kolléga a skype-al, amihez megvette a 30k-s kamerát, egy év után meg egyszerűen a telepített appok közül is kikerült, törölték, annyi.
Szerintem annyira nem fájdalmas ma már egy raspberry pi 2 vagy 3 + rasplex, amihez aztán külön távirányító se kell meg semmi, enni nem kér, és magától frissül, vagy ha nem akarsz ilyet akkor apple tv, bár nem nagyon kapható itthon de pl roku... Vagy egy olcsó droidos box és kodi, plexkodiconnect addonnal, akármi. De még ha ma megy is a tv-n a plex rendesen, én valahogy ezeket nem támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Befejeződött a Fallout TV sorozat 2. szezonjának forgatása
- PlayStation 5
- Tippmix
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest