- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
Nekem szerintem van egy PLEX bugom... A katedrális c. sorozatot nézi anyukám, amit hun+eng audioval töltöttem le. Az nyilván a feltöltő/release csapat miatt probléma, hogy ismeretlen a magyar nyelv a Plex szerint, de ami sokkal kellemetlenebb, hogy a szinront kiválasztva transzkódolás esetén angol nyelvű a sorozat, hiába van a magyar (ismeretlen) audio kiválasztva.
Ha közvetlen lejátszás van, akkor rendben le tudja játszani.Illetve többször előfordul, hogy a belső magyar feliratot a TV kliense nem tudja megjeleníteni, hiába van kiválasztva,csak a külső srt-vel van felirat. Megyek vidékre majd és megnézem, de elég fura dolgok ezek...
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest