- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
#06658560 #154 üzenetére
jó sztorit mindig lehet írni..... lásd chris nolan.
de mind1 ki írja csak jó legyen, nekem a far cry 3 és a tomb raider sztorija is nagyon tetszett. a sztori a legfontosabb, például a crysis 3 koncepciója tökjó, játékmenet is, zene is de a sztori az szörnyen gyermeteg, elég gáz játék volt nekem emiatttehát oda akarok kilyukadni h nem elég 1 jó koncepció meg fullos grafika.
már nem a "joy of play" időszakát éljük, ennél több kell mégha marc cerny vissza is akarja picit hozni ezt a knack-al. lesznek ilyen játékok mindig de ezek inkább a gyerkőcöknek meg a már nagyon alkalmi játékosoknak van akik csak menni akarnak előre ész nélkül
én szeretek összekapcsolódni a karakterekkel és a sztorival mint 1 filmnél ezért nekem fontos 1 játék sztorija, mondanivalója nem csak lőni akarom az ellent... deus ex hr is ezért tetszett nagyon meg még sorolhatnám a mai játékokat.
játékok idővel elérik a filmes élményt és azt csakis jó sztorival lehet elérni. amikor már fotórealisztikus grafika lesz akkor már nem lesz érv a grafikaszóval én pont fordítva látom mint te. régen nagy ugrások voltak grafikában és ezért adták el a játékot (könnyebben), se a doom 3 se a far cry sztorija nem volt erős....
a jövőben kellenek a jó sztorik -
Whysperer
addikt
válasz
#06658560 #130 üzenetére
igen nice csak az a baj ,hogy azért gondoltam erre mivel van olyan game ami ugyebár nem fog PC-re jönni viszont nagyon várt. Most ezért venni egy playstation 4-et nem tudom főleg ez a bővíthetőség hiány nekem nem passzol !! madj meglátjuk a Destinity milyen lesz megéri -e ezért megvenni ezt!
Amúgy akár csúcs akár nem akár létezik pc-be akár nem lehet minden félével reagálni Én akkor is azt sajnálom a console-ba ,hogy nem lehet bővíteni vagy cserélni! Ez egy fórum véleményem ez! Aztán ecsetelhetitek ,hogy van laptopba meg pc-be meg akármibe Én ezt hiányoltam mindig is a console-ba mert ugye attól ,hogy megjelenik a többi periféria technika fejlődik és lehet olyan projektor vagy olyan kimeneti eszköz jelenik meg amivel nem kompatibilis vagy nem elég erős és azért most egy komplett gépet venni amikor cserével megoldható! Na mind1 ez van!
-
FireKeeper
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Bittorrent topik
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest