- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatallerror #155 üzenetére
Nem a Far Cryról beszéltem. Mondjuk úgy, csapj fel egy tetszőleges COV-ot és megtudod.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #152 üzenetére
Hollywoodtól jó sztorit várni felesleges. A jósztorit pedig már ellőtték amikor még nem lehetett grafikával eladni a terméket. Olyan P3 korszakig voltak jó ötletek de még a PC korszak előtt kezdődött.
-
waithEard
őstag
válasz
fatallerror #150 üzenetére
Viszont az is elképzelhető, hogy az fog történni ami most is: a játékok egy darabig egyre szebbek lesznek, majd megáll a fejlődés, és kisajtolják az utolsó cseppet is az adott hardverből. Ez pedig nem 4-5 év, inkább több. Szerintem konzoloknál nem annyira létkérdés, hogy gyorsan fejlődjön a technika. Az a pc hajtómotorja volt mindig is. De ez is csak találgatás.
-
waithEard
őstag
válasz
fatallerror #141 üzenetére
"szerintem a next-gen konzolok élettartama 4 év körül lesz"
Ezt miből gondolod?
-
JColee
őstag
válasz
fatallerror #141 üzenetére
Csak olyan, mintha azzal ferdítette volna magyarra a mondandóját.
-
JColee
őstag
válasz
fatallerror #136 üzenetére
Google translate?
-
Whysperer
addikt
válasz
fatallerror #136 üzenetére
Arról ,hogy ugye ez a cikk a PhysX SDK -ről szól! Na most optimalizálhatod a gamekat rá ,de ha kijön egy új technologia vagy megoldás akkor, hogy fogod rá optimalizálni mikor pl itt van ez kijött a directx 10 aztán a kártyák hozzá. Aztán kijött a 11 ami nem biztos ,hogy komplett gép cserével járt hanem egy vga cserével már elérted a 11 nyujtotta grafikai plusokat. Most érted ,ha kiadják mondjuk 11-el és aztán kijön egy akármilyen új dolog 12 . akkor majd nem tudsz... Emlékszem ugyan ez volt. kijött a 10 és máris cserélhetted 11-re és ahogy nézem ez az APU dolog most indul be szóval Az AMD cpu-k most kezdtek el ezen a téren fejlődni szóval szerintem igen csak nagy ütemben fog fejlődni főleg ha csak az ATI-at nézed 6xxx-os után jött a 7xxx-es, de már idén jön a 8xxx-as széria..
-
Bull1
aktív tag
válasz
fatallerror #21 üzenetére
Én magamon látom h nem kell... ha játék kell le akarom tölteni, ha zenét akarok, le akarom tölteni stb. ... mobiltelefonra sem kapható semmi fizikai adathordozó.
És akkor a PS4 attól high-tech mert van benne lemezmeghajtó meg FB share... ehh... bár a live-stream az jó. -
janos68
aktív tag
válasz
fatallerror #21 üzenetére
Én is így vagyok vele, de a mai fiatalok szerint mi kihalófélben lévő "állatok" vagyunk.
-
válasz
fatallerror #12 üzenetére
De a magyar fórumozók legtöbbje nem a terméket szidja, hanem a többi magyar fórumozót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest