- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
#06658560 #154 üzenetére
jó sztorit mindig lehet írni..... lásd chris nolan.
de mind1 ki írja csak jó legyen, nekem a far cry 3 és a tomb raider sztorija is nagyon tetszett. a sztori a legfontosabb, például a crysis 3 koncepciója tökjó, játékmenet is, zene is de a sztori az szörnyen gyermeteg, elég gáz játék volt nekem emiatttehát oda akarok kilyukadni h nem elég 1 jó koncepció meg fullos grafika.
már nem a "joy of play" időszakát éljük, ennél több kell mégha marc cerny vissza is akarja picit hozni ezt a knack-al. lesznek ilyen játékok mindig de ezek inkább a gyerkőcöknek meg a már nagyon alkalmi játékosoknak van akik csak menni akarnak előre ész nélkül
én szeretek összekapcsolódni a karakterekkel és a sztorival mint 1 filmnél ezért nekem fontos 1 játék sztorija, mondanivalója nem csak lőni akarom az ellent... deus ex hr is ezért tetszett nagyon meg még sorolhatnám a mai játékokat.
játékok idővel elérik a filmes élményt és azt csakis jó sztorival lehet elérni. amikor már fotórealisztikus grafika lesz akkor már nem lesz érv a grafikaszóval én pont fordítva látom mint te. régen nagy ugrások voltak grafikában és ezért adták el a játékot (könnyebben), se a doom 3 se a far cry sztorija nem volt erős....
a jövőben kellenek a jó sztorik -
fatallerror
addikt
válasz
waithEard #151 üzenetére
hogyne lenne fontos, akkor miért lett 3d? pont mert a grafika, játékmenet már nem tud elég újat adni ezért kellenek ezek meg az irányírás megújítói.
amint elérik a játékok a fotórealisztikus grafikát és élethű arcjátékot, animációt onnantól jön képbe hollywoodmár most is képben van picit de ha az előbb említettek bekövetkeznek akkor a sztori lesz fontos
-
fatallerror
addikt
válasz
waithEard #147 üzenetére
más a fejlődési ütem. már a mostani generációból is évek óta próbálnak kisajtolni még dolgokat amivel életben lehet tartani őket (például a kinect). 4 év múlva nem kizárt h alapkövetelmény lesz a 4k vagy akár a virtuális valóság, nem tudni... szerintem a játékok irányításának reformja néhány év múlva lesz, gondolatirányítás v illúzió v akármi is lesz a forradalom.szolgáltatásokban is ki tudja h mi lesz a trendi akkor.
4-5 év az szép élettartam lenne -
fatallerror
addikt
van online disztribúció is ps4-en. ha már a játék töredéke lent van eltudod kezdeni a játékot. látszik h fogalmad sincs a sony koncepciójáról
#24) Abu85: sony azt mondta h maradnak az árak 0,9-59 dollár között
ez mondjuk több haszon lesz mint most mert olcsóbb lesz a fejlesztés
-
fatallerror
addikt
megint hülyeséget beszélsz. mindig is lesz igény a fizikai termékre (filmek, játékok, zenék, könyvek stb). nem csak a digitális élet létezik.
fizikailag megakarja az ember tapogatni, érezni a terméket. én pl a kedvenc bandáim albumjait mindig a sok tartalmas kiadásban veszem meg. rengeteg fotó, interjú stb van hozzá. ezeket jobb kézközelből tapasztalni mint monitoron nézni...#22) janos68 : áprilisban leszek csak 24 szóval mai fiatalnak tartom magam xD
-
fatallerror
addikt
igen ha az adott csúcshardverekre írnak vmit az nagyon szép de ha optimalizálni is akarják h a tucatnyi hardveren fusson akkor jön a gebasz....
nem fogsz pc-n 1 darabig ilyen szép ue4-es játékot látni mint ez a demo. (konzolon sem az elején). a grafika meg még nem minden...
tipikus fanboy vagy aki nem tud objektív lenni#15) Bici: van benne vmi
-
fatallerror
addikt
amit a ps meetingen láttál az garantáltan realtime ment ps4-en. direkt össze is hasonlítottam az epic eredeti vidijével a demot és valóban belemozgatott touchpaddal a képbe. illetve első sorokban lévő újságírók látták a devkiteket és azokba voltak bedugva a dual shock-ok
nehogy azt mond most h a dual shock-ot pc-be dugták bele és írtak neki 1 drivert h kezelje a touchpadjét xD egeret se mond...
az a touchpad am jó dolog mégha fura helyre is került. dupla klikket is tud meg ilyeneket szóval olyan mint 1 laptoponattól mert te antiszoc vagy attól még jók ezek a social fícsörök és hasznosak is
#10) Abu85: ennek ellenére 1 elég megbízható japán forrás úgy tudja h 2 verzió lesz 429 és 529 dollárért. nem értem ezt a trolláradatot, nagyon is fasza dolgot hozott össze a sony. dehát nem kötelező megvenni. manapság már csak ez megy, főleg a magyar fórumokon megy ez a nagy fikázás minden egyes terméknél. külföldi fórumokon van 10-20% fika itt meg 40-50%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Facebook és Messenger
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- MSI Gaming X Trio 3060
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest