- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bull1
aktív tag
válasz
FireKeeper #74 üzenetére
Fogsz te még sírni is emiatt PC-n, hidd el.
-
Bull1
aktív tag
Normális időközönként megjelenő normális WHQL/BETA meghajtók, Physx támogatás. Nomeg többen számoltak be egyenletesebb teljesítménnyel futó játékokról, igaz én ezt nem vettem észre, de van akinél ez plusz pont. Bár nyilván a 7870 gyorsabb átlag fps-ben, de a farokméregetésből már kinőttem...
-
Bull1
aktív tag
-
Bull1
aktív tag
válasz
fatallerror #21 üzenetére
Én magamon látom h nem kell... ha játék kell le akarom tölteni, ha zenét akarok, le akarom tölteni stb. ... mobiltelefonra sem kapható semmi fizikai adathordozó.
És akkor a PS4 attól high-tech mert van benne lemezmeghajtó meg FB share... ehh... bár a live-stream az jó. -
Bull1
aktív tag
Elhiszem, de ha megnézed, beáldozták a rövidtávú előnyt a hosszútávúért... ami nem gond, csak ezek az effektek egy mai GTX680-as PC-n elérhetőek lettek volna és már lehet élveznénk is ennek az előnyeit... ehelyett minden el van most tolva, és én nem 8 év múlva akarom ezt látni hanem most, v 1 éven belül.
-
Bull1
aktív tag
-
Bull1
aktív tag
Szívfájdalmam... de amúgy ez már sajnos a konzolgyártók "olcsójános" hozzáállása miatt van, mert nem képesek pár dollár pluszköltséget felszámolni egy NVIDIA GPU-ra, miközben a technológia már adott. Ettől függetlenül pár év és lehet lesz már OpenCL-es fizika is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest