- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bull1
aktív tag
válasz
FireKeeper #74 üzenetére
Fogsz te még sírni is emiatt PC-n, hidd el.
-
Bull1
aktív tag
Normális időközönként megjelenő normális WHQL/BETA meghajtók, Physx támogatás. Nomeg többen számoltak be egyenletesebb teljesítménnyel futó játékokról, igaz én ezt nem vettem észre, de van akinél ez plusz pont. Bár nyilván a 7870 gyorsabb átlag fps-ben, de a farokméregetésből már kinőttem...
-
Bull1
aktív tag
-
Bull1
aktív tag
válasz
fatallerror #21 üzenetére
Én magamon látom h nem kell... ha játék kell le akarom tölteni, ha zenét akarok, le akarom tölteni stb. ... mobiltelefonra sem kapható semmi fizikai adathordozó.
És akkor a PS4 attól high-tech mert van benne lemezmeghajtó meg FB share... ehh... bár a live-stream az jó. -
Bull1
aktív tag
Elhiszem, de ha megnézed, beáldozták a rövidtávú előnyt a hosszútávúért... ami nem gond, csak ezek az effektek egy mai GTX680-as PC-n elérhetőek lettek volna és már lehet élveznénk is ennek az előnyeit... ehelyett minden el van most tolva, és én nem 8 év múlva akarom ezt látni hanem most, v 1 éven belül.
-
Bull1
aktív tag
-
Bull1
aktív tag
Szívfájdalmam... de amúgy ez már sajnos a konzolgyártók "olcsójános" hozzáállása miatt van, mert nem képesek pár dollár pluszköltséget felszámolni egy NVIDIA GPU-ra, miközben a technológia már adott. Ettől függetlenül pár év és lehet lesz már OpenCL-es fizika is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest