- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Vagy, a másik amikor már reggel isznak.."
Sima ügy.
Egy tipikus bajor reggeli: Weißwurst, Brezn und Bier (fehér kolbász, perec és sör)A képen világos sör látható, de gyakran búzasörrel fogyasztják..
A Weißwurst egy borjúhúsból készült kolbász, amit citromos fűszeres ízesítéssel készítenek. Tálalás előtt forró vízben melegítik, de nem forralják mert gyorsan reped. Valódi bélbe töltik és a hagyományok szerint egyszerűen kiszívják a beletöltött masszát a burkolatából.
Tavaly Barack Obama is megkóstolta ezt a reggelit. Természetesen alkoholmentes búzasörrel.A világos sörös változatnak fogyasztása után azonnal lehet vezetni a németeknél. A búzasör esetében érdemes egy kicsit várni az indulással, mert határeset lehet a véralkoholszínt. (úrvezetők esetében, mert hivatásos vezetők esetében nincs megengedett alkoholszint.
A perec eredetileg kolostori/szerzetes "találmány". Az eredeti felállásban kívül roppan, belül puha. A szenthármasság szimbolizálása.PS:
A bajorok esetében a sör alapvető élelmiszer. A tej luxus cikk. (Bár megfizethető az ára.)
A bajor nők nem isznak alkoholt, beérik a sör fogyasztásával. A nagymama korosztályban ez teljesen természetes hozzáállás. -
Pitterix
őstag
Erről az jut eszembe, mikor egy-két embertől megkérdeztem, hogy mit csináltál 7végén, mire ő: buliztam, vagy berúgtunk a haverokkal. Aztán, ha kéne venni valami fontosat, legyen éppen tüzelő, vagy bármi a házhoz, vagy éppen kaja (már ilyent is tapasztaltam) mit kapok válaszul: nincs pénzem. de a 7végén mit csinálsz kérdésre mi a következő válasz: megyek berúgni---ez ugye nem kerül pénzbe....
-
bozont
veterán
Na igen, aztán amikor már nekem kellemetlen a folyamatos tukmálás.
Na de van erre egy jó megoldás, a "Köszönöm, de vezetek!" kijelentés után nem zaklatnak többet.
Mondjuk azt sem értettem soha, hogy mi a jó a lerészegedésben, még fiatalon sem. Főleg mikor abból is versenyt űztek. Én gyorsan megtanultam, hogy nem szabad keverni a piákat, legalább is részemről max 1-2 féle. És akkor is inkább valami minőségi. Az ilyen Coop-os pálinkától már az első kör után forgott a gyomrom.
Mostanában talán a whisky amit jobban iszogatok, azt is ritkán. De abból is még csak az olcsóbb fajtákat próbáltam (Black Velvet, Johnnie Walker, Ballentine's, stb) ami a környező boltokban kapható.Én sem szeretem amúgy a sört, az ízét sem, de úgy általában a szénsavas italokat sem. Egyedül némely barna sört iszom meg, aminek kicsit édeskésebb az íze, de az sem mindig esik jól és csak kortyolgatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lightyear - befektetési app
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest