Új hozzászólás Aktív témák
-
An az izlesrol beszeltem, nem arrol hogy nekitolom a kocsit az elottem allonak. Nyilvan utobbit nem teszem soha es ha nekem toljak raszolok a userre. Hogy a masik miert szereti a kocsonyat vagy a tejbegrizt, engem abszolute nem erdekel. Neki izlik, egye/igya. Erre irtam, hogy ezt ne is probald megerteni, mert nem fog menni. Emiatt nem ertem azt sem, mikor nekirontanak a masiknak, mert neki nem tetszett egy film, vagy nem tetszik egy auto formaja stb stb. Illetve ertem, ez a butasag egyik jelzoje, de legalabb ne hangoztatna.
En mondjuk nem szeretem a bort. Kerdezhetnem, hogy te mit szeretsz abban a gusztustalan lottyben? Nem teszem, ahany ember annyi izles. Ilyen egyszeru.
-
(I)"De mi a finom egy keserű italban?"(/I)
Nem minden sör keserű.
A sörfajták többségének nincs keserű íze.
Magyarországra nagy hatással volt a cseh sörgyártás, ami keserűbb íz felé terelte az ízlést.
A bajorok másik irányba vitték a sörgyártást. A kolostorokban gyártott sörök kedvelt fajtája a Kloster-Gold. Az egyik, talán a legízletesebb, változatát Kloster Scheyern-ben főzik. 1119 óta finomítják a receptet.
A búzasörök többsége sem keserű. Sötét változatok még édesebbek.
Érdekes még a Berliner Weiße sör, ami savanykás, ezért málna vagy szagos müge (Waldmeister) szörppel szolgálják fel. A málnás változatot kóstoltam meg. Számomra nagyon édes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest