Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Hieronymus #38 üzenetére
Ilyen reggeli után éhes maradnék
Perecet azért megenném
Sör tényleg valahol élelmiszer kategória is...aki túlzásba viszi nem csak a gyomra nő hanem hízik is. B6 meg egyébként is étvágyat csinál. Nem véletlen hívják folyékony kenyérnek
szerk: Pitterix Tonic az amit soha nem tudnék meginni...gyerekként is hányingerem lett tőle, most is
A keserű ízekre valahogy túlérzékeny vagyok. Unicomot se tudom meginni, lehúznék egy felest még le se érne és kinn lenne
Bort se bírom nagyon elviselni...van valami kesernyés íze mindnek. Egyedül a hét puttonyos tokaji aszú volt amit gond nélkül megittam, olyan volt mint a méz. Kár hogy csak egyszer volt rá alkalom
Most is van itthon mazsolabor, nem pancsolt, kinn vettük. Megkóstoltam, édeskés minden de broááááááánemkelll
-
Pitterix
őstag
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Hm, sörszakértő. Valamilyen édes házi sört kóstoltam már, asszem meggyeset, meg még párat, de nekem azok sem jönnek be.
(#10) monstre: na egy pálinkára (van itthon) a vendégem vagy! Házi alma.
(#11) CaNNa3IS: jó kérdés! De már üdítőt sem igazán iszok. Mióta másként étkezem és többet sportolok, az üdítő sem igazán csúszik le. Csak nagyon ritkán.
(#12) Balika911: ha találkozok vele megkóstolom. talán még apósomat is meglepem egyel.
(#13) JoeCockBill: nem is akarok!
(#16) kovsol: nem ítélek el semmit! Csak szerettem volna megérteni ezt a sör mizériát.
(#17) Peterson_: na az öreg azt szokott néha kapni és ő is szeresse biza.
(#19) Lauda:
A rosé jót tesz a pocimnak. Néhány kajához, sajthoz, salátához kifejezetten jó. Na, meg megteremt egy romantikus hangulatot gyertyafénnyel, asszonypajtival.Lényeg a lényeg, ez a sör dolog, olyan, mint a női lélek, van-lesz, de megérthetetlen.
Egészségére mindenkinek, aki a vasárnapi ebéd után legurít egy pohárral!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest