- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Komolyan? Nem próbáltam Samsungon. iPhone-on kb. pár óráig volt érdekes csak, el lehet vele mókázni, de semmire nem való (szerintem). A 3D arcfelismerésre meg kíváncsi vagyok milyen lesz a Google készülékbe ha lesz tényleg. Lesz e olyan jó mint az Apple-nél. A 2D arcfelismerést meg inkább hagyjuk, hogy az milyen.
-
jUUh
addikt
Egyszer ha addig élek is, lesz egy Pixelem
-
Jakesz
addikt
-
Jobban érdekelne az akku kapacitása. Korábbi hírek alapján az harmatgyenge, kérdés persze, mi az igazság?!
-
Az élet mindig drága.
-
agabe
addikt
szoval akkor itthon egy pixel 4 xl 350ezerrel fog nyitni ?
Egy honappal kesobb mar 300-ert is lehet majd venni (hacsak nem esik meg jobban a forint). -
K82
őstag
ghiottone:
A P2XL-nél még 265 Ft volt az USD (850 + sales tax, 235e Ft-ból megvolt 2017-ben) , a P3-nál már 285, most 300 felett jár és maga a telefon is drágul egy kicsit - egy Black Friday akcióra kíváncsi leszek idén...arn:
odakint azért jelentős kedvezménnyel adják, ha a Verizonnál vagy a Sprintnél veszik, úgy pedig már nem vészes az ottani árszínvonalhoz képest. -
Petya88
tag
Nekem az utolsó a Nexus5 volt a kuglitól, azóta ippon SE,de lehet, hogy visszatérek.
Feleségemnek úgyis muszáj cserélni, azon kipróbálom.
Nálam mondjuk, a legkisebb külső mérettel rendelkező alma v pixel jön úgyis szóba... -
arn
félisten
Nagy sikere lesz... eddig se vette a kutya sem.
-
atike
nagyúr
Nekem ezek az árak már rég elszálltak...
Igen, a konkurenseké is nyilván, de akkor is... Volt Nexus 4-em - az még határozottan jó ár/érték arányban adta meg tökéletes (azaz akkor tökéletes
) Google élményt...
Nagyon sajnálom, hogy a Nexus vonalat átfordították alma majmoló Pixel vonallá....
-
Betegagyúak.
-
Ricardo
titán
"Az árak viszont elvileg nem szállnak el, noha valamelyest emelkednek."
A Pixel vonal ára nem most szállt el. Most még ha nem is sokkal, de tovább emelkedik.
Marad réteg telefon. -
Jakesz
addikt
Vajon a 3D arcfelismerő miatt az Iphone-hoz hasonlóan itt is lesz Animoji?
-
ghiottone
nagyúr
Ha a 3-as alapul vesszük, akkor karácsonyra lehet a 4-esnél is lesz egy 200 eurós áresés. Én a fizikai duál simnek is örülnék, vagy ha a pixel 3a mellett a többi pixelben is elérhető lenne a DSDS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest