Picit drágulnak a Google új modelljei

A Pixel 4 készülékek nagyjából azonos árszinten nyitnak majd, minimális áremelkedésre lehet számítani.

Hirdetés

A Google október 15-én mutatja be a Pixel 4-es szériát fekete, fehér és szokatlanul élénk narancs színben. Az új modellek 90 Hz-es képfrissítéssel dolgozó OLED panelt kapnak, infra alapú 3D érzékelőrendszert, két hátlapi kamerát és természetesen az idei csúcsszettet a Qualcommtól. Az árak viszont elvileg nem szállnak el, noha valamelyest emelkednek.

Evan Blass a kanadai nyitóárakhoz jutott hozzá, amit nyilván azonnal közzé is tett Twitteren. A legkisebb tárhelyopció (sajnos) marad a 64 GB-os, ez 1050 kanadai dollárba fog kerülni, ami magyarul 240 ezer forintot jelent. A 128 GB-os Pixel 4-ért már kicsit több mint 270 ezer pénzt kell fizetni, ami pont annyi, mintha egy Pixel 4 XL-t vettünk volna 64 GB-tal. A 128-as Pixel 4 XL már bőven háromszázezer (320 ezer) fölött indul.

Azóta történt

Előzmények

  • Hivatalos a narancs Pixel 4

    A Google Time Square-en megjelenített hatalmas előzetesei megerősítik a gyártótól szokatlan színvariációt.

  • Narancs színű Pixel 4 szivárgott ki

    Nagyon kíváncsiak leszünk, milyen nevet választ a Google a Pixel 4 harmadik árnyalatának. Majdnem korall? Egyszerűen narancs?

  • Újabb képek a Pixel 4-ről

    Vagy nem. A Telegramról vadászott fotók hitelessége nem megerősített, de elég valószínű, hogy a Google új készüléke látható rajtuk.

  • Google Pixel 3a teszt - a Nexus szellem-e?

    A középkategóriát felfelé kitolva kínálja a Google csúcsmobilok letisztultságát és kameráját ez a kedvezőbb árú, bár megkésett formájú referenciatelefon.

Hirdetés