Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Ha kell és nincs magyar kézikönyv, az tényleg gáz, semeddig se tartana egyet készíteni akár online elérhető változatban. Így a fogyaztóvédelem is jogos lehet, de akkor már gyorsabb egy kicsit veszekedni a Huawei képviselettel, valószínűleg hamarabb lesz eredmény, minta fogyasztóvédelmi panasz kivizsgálásának időtartama. Ha meg a Huawei nem foglalkozik a problémával, akkor továbbra is azt mondom, hogy el kell állni mástól vásárolni.
-
prolad
addikt
A kérdés az, hogy a Huawei jelezte-e a vásárlás előtt, hogy nincs magyar nyelv. Mert ha igen, akkor a felhasználónak kell eldöntenie, hogy érti-e annyira a támogatott nyelvek bármelyikét, hogy az adtt terméket vásárolja. Ha meg nem nézett utána és vásárlás után jön rá, akkor arra ott az elállás, ez nem igazán a fogyasztóvédelem dolga. Az más kérdés, hogy mit ír elő a jogszabály ilyen esetekre, azaz a gyártónak pontosan mit kell biztosítania a Magyaroszágon hivatalosan forgalmaztt termékeihez. Pl. egy magyar nyelvű leírás akár online formában általános szinten valószínűleg kötelező (vagy a közeljövőben kötelező lesz, mintha mostanában lenne valami ilyesmi változás).
De az, hogy a rendszer nelve angol és a magyarok nem tudnak angolul a kutyát se érdekli, ennyi tudatosság a fogyasztó felelőssége (feltéve, ha a fentebb írt tájékoztatás megvan és a gyártó vállal segítségnyújtást). Az meg hogy mennyibe kerül és hogy egy eléggé hülyebiztos rendszer, amit a felhasználó elég hamar kiismerne minimális nyelvi ismerettel szintén teljesen lényegtelen. Téged továbbra sem ért kár, amivel a fogyasztóvédelemhez fordulhatnál. -
prolad
addikt
válasz
<Adamsky> #22 üzenetére
Csak egy kicsit
Nyilván nem azon olvasom végig a Háború és béke PDF verzióját, de sokszor jól jön ha PDF-ben (vagy akármilyen más formátumban, PDF a legertejedtebb, amibe konvertálunk) ott van a lépés, amiből legalább néhány kulcsszó látszik, vagy az ábrának pont az a részlete, ami nekem kell. -
prolad
addikt
és pekfiu
Nem puskázni kell, koptattam már annyit az iskolapadot, hogy meglegyen a tudás fejben is
Szereléshez lenne jó valami hands-free megoldás, ahonnan tudom nézni a pdf dokumentációt és nem foglal semmi etra helyet. Ez most telefontól megy, de nem túl kényelmes, útban van, kikapcsol a kijelző, ilyenek. Régóta gondolkodom egy okosórán ha erre is tudnám használni, az nagyon jó lenne. -
prolad
addikt
Még mindig tetszik ez a cucc, kb ilyen funkcionalitás elég is lenne, de a sima gt is drágán nyitott és elég lassú is volt az első szoftverrel, nem tudom ez mennyit javult.
Más:
Van olyan okosóra, ami PDF-et tud kezelni? Tudom, hogy nem praktikus, meg rétegigény, de jól jönne párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest