- MIUI / HyperOS topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Vajh a watchface store mikor lesz nálunk elérhető?
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Szia!
Nos, attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Szvsz a Watch GT szebb, plusz jobb a kijelzője/üzemideje.
Ha sportoláshoz (is) vennéd, akkor a Stratost mondanám. Mindig aktív a képernyője, folyamatosan mutatja az infókat sportolás közben. Jobb a GPS-es mintavételezése is. HR trackingben a Huawei jobb elvileg, viszont a Stratost emlékeim szerint össze tudod kapcsolni külső mellkaspánttal is. Plusz mivel normális méretű belső tárhelye van, így zenét is tudsz rárakni és BT fülessel az óráról hallgatni. Ezt a Watch GT nem tudja.
Vamos a la playa.
-
thomasa
senior tag
Amazfit Pace 2 Stratos-nak mennyire lenne az ellenfele? Ha mondjuk a zene és a zárt rendszer nem számít? Kb egy árban vannak.
-
HeffernanKB
újonc
Igaz nekem az első széria van meg, és valóban javították a kezdeti akadozásokat, ami jó is volt pár frissítéssel ezelőttig. A menüben való lapozás nem szaggat, viszont az értesítésekből watchfacre visszalépés, egyes alkalmazásokban való lapozgatás meg meg röccen. Hol kicsit, hol nagyon.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Blizzardking #37 üzenetére
Valahol olvasta hogy az első szériás darabok ilyenek voltak. De írták többen is hogy ezt már régen javították, csak ő ezt nem hiszi el. Hagyjad..... ő egy megmondó ember.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Zé.
tag
Az ára: [link]
-
-
joey04
titán
A fórumtárs biztos fáradt volt, amikor a mutatókra terelte a témát, vagy túlzottan erősen kötötte fejben a szaggatást az órához, de valójában szó sem volt ilyesmiről, az ismert szaggatás a menürendszerben jön elő sajnos, és borzasztóan zavaró ennél a terméknél. Jöttek ré frissítések, de sajnos csak javítani sikerült a problémán, megszüntetni nem.
[ Szerkesztve ]
-
Barnee88
tag
válasz
7Heads Drago #32 üzenetére
Gondolom analóg órát akar utánozni, azaz tényleg folyik (nincs eppl waccsom csak tipp
)
-
Blizzardking
őstag
válasz
7Heads Drago #32 üzenetére
Bármit is csináljon, az úgy van jól!
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Blizzardking #13 üzenetére
De most tényleg szaggat a másodperc mutató?
De durva! Az Applenél mit csinál a mutató? Folyik?[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
hematoma1
aktív tag
Az értesítéseket jelzi hanggal?
-
prolad
addikt
Ha kell és nincs magyar kézikönyv, az tényleg gáz, semeddig se tartana egyet készíteni akár online elérhető változatban. Így a fogyaztóvédelem is jogos lehet, de akkor már gyorsabb egy kicsit veszekedni a Huawei képviselettel, valószínűleg hamarabb lesz eredmény, minta fogyasztóvédelmi panasz kivizsgálásának időtartama. Ha meg a Huawei nem foglalkozik a problémával, akkor továbbra is azt mondom, hogy el kell állni mástól vásárolni.
-
Luser2000
addikt
Kb. ez itt a lényeg: "... Téged továbbra sem ért kár, amivel a fogyasztóvédelemhez fordulhatnál." (Az órából hiányzó magyar nyelv kapcsán).
--
Ami a magyar UI hiányánál szerintem égetőbb, az a megfelelő Felhasználói kézikönyv, amely leírja az egyes funkciók működését, beállítását. Jelenleg csak angol nyelven találok ilyet.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
Narancskoma
tag
Kíváncsi lennék a szoftverére. A Tizennel teljesen meg vagyok elégedve, nem tudom mennyire lehet a wear OS-t meg a Tizent utolérni.
-
prolad
addikt
A kérdés az, hogy a Huawei jelezte-e a vásárlás előtt, hogy nincs magyar nyelv. Mert ha igen, akkor a felhasználónak kell eldöntenie, hogy érti-e annyira a támogatott nyelvek bármelyikét, hogy az adtt terméket vásárolja. Ha meg nem nézett utána és vásárlás után jön rá, akkor arra ott az elállás, ez nem igazán a fogyasztóvédelem dolga. Az más kérdés, hogy mit ír elő a jogszabály ilyen esetekre, azaz a gyártónak pontosan mit kell biztosítania a Magyaroszágon hivatalosan forgalmaztt termékeihez. Pl. egy magyar nyelvű leírás akár online formában általános szinten valószínűleg kötelező (vagy a közeljövőben kötelező lesz, mintha mostanában lenne valami ilyesmi változás).
De az, hogy a rendszer nelve angol és a magyarok nem tudnak angolul a kutyát se érdekli, ennyi tudatosság a fogyasztó felelőssége (feltéve, ha a fentebb írt tájékoztatás megvan és a gyártó vállal segítségnyújtást). Az meg hogy mennyibe kerül és hogy egy eléggé hülyebiztos rendszer, amit a felhasználó elég hamar kiismerne minimális nyelvi ismerettel szintén teljesen lényegtelen. Téged továbbra sem ért kár, amivel a fogyasztóvédelemhez fordulhatnál. -
Badboys
őstag
válasz
Luser2000 #24 üzenetére
A probléma a következő. Forgalmaznak egy készüléket nem is kevés pénzért amely nélkülözi az adott ország nyelvi lokalizációját ez sokaknak problémát okoz. A fogyasztó védelem azért jött szóba,hogy ez mennyire jogszerű. Tudomásom szerint a fogyasztóvédelem súlyos anyagi büntetést szab ki a kereskedőre ellenőrzés során, amennyiben hiányzik a magyar nyelvű tájékoztató. Azért valljuk be 100 felhasználóból jó ha 20 ember beszél angolul. Ki lehet sakkozni mi mire való,de sokkal egyszerűbb lenne,ha konkrétan oda lépek és elolvasom mit is tiltok vagy engedélyezek. Erről lenne szó. Üdvözlöm azt,ha valóban meg történik a magyarítás. Szvsz nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Végül is kaptam a Huawei től egy aránylag hasznos írásos felhasználói tájékoztatót amely segít a problémás helyeken. Ettől eltekintve várom a hiány pótlást.
-
Luser2000
addikt
"Hétfő óta birkózok a Huawei Magyarországgal a nyelvi lokalizáció hiánya miatt."
Miért birkózol?
És hogy jön a képbe a Fogyasztóvédelem?Vettél egy órát, amire azt állította a HW, hogy magyarul kommunikál, de a valóságban pedig nem így van?
Ami problémás lehet, hogy valami olyat kifogásolsz, ami nincs benne a fogyasztói szerződésben (nem ígértek magyar nyelvet). Szeretném érteni.Emiatt bírkózni biztos nem kell, de javasolni azt érdemes lehet a HW-nek. Talán meg is hallották korábban és ezért van most valamiféle ígéret a magyar nyelvre. (Bár őszintén szólva szinte el sem tudom képzelni, hogy a fordítás hiánya melyik funkció használatát nehezítheti meg. Az már inkább bajosabb, hogy az egyes funkciókhoz (mérésekhez) nincs leírás, hogy mit és hogyan csinál, mire jó, stb. Inkább ebben lenne jó előrelépni).
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
prolad
addikt
válasz
<Adamsky> #22 üzenetére
Csak egy kicsit
Nyilván nem azon olvasom végig a Háború és béke PDF verzióját, de sokszor jól jön ha PDF-ben (vagy akármilyen más formátumban, PDF a legertejedtebb, amibe konvertálunk) ott van a lépés, amiből legalább néhány kulcsszó látszik, vagy az ábrának pont az a részlete, ami nekem kell. -
prolad
addikt
és pekfiu
Nem puskázni kell, koptattam már annyit az iskolapadot, hogy meglegyen a tudás fejben is
Szereléshez lenne jó valami hands-free megoldás, ahonnan tudom nézni a pdf dokumentációt és nem foglal semmi etra helyet. Ez most telefontól megy, de nem túl kényelmes, útban van, kikapcsol a kijelző, ilyenek. Régóta gondolkodom egy okosórán ha erre is tudnám használni, az nagyon jó lenne. -
tomiii007
senior tag
Az 50M egyenlo 5Bar , nem azt jelenti, hogy te 50meter melyre úszhatsz vele( sokan felreertik ezt), hanem azt, hogy az óra 5 bar nyomasu statikus vizoszlopnak tud ellenallni.(igy tesztelik)
Lenyeg a lenyeg ebben mar lehet uszni, meg max snookeringezni. Amugy meg 5bar kb 40meter melyen van legnyomassal egyutt ami a vizre is hat. -
Badboys
őstag
Hétfő óta birkózok a Huawei Magyarországgal a nyelvi lokalizáció hiánya miatt. Igaz nekem Watch 2 m van. Tegnap írtam a fogyasztóvédelemhez emiatt mert azért problémásnak tartom,hogy X összegért behozzák mindenféle bikkfa nyelvel. Nagyon várom milyen ajánlást tesz a fogyasztó védelem.Szerintem meg fölösleges várni a nyelvi lokalizációt. Köztudottan nem a fölhasználó barátság a Huawei erős oldala. Azt mondták jelezték a cégnek a problémát. Szvsz egy petíció alá írásokkal meg támogatva sem biztos,hogy hozza várt javítást. Legyen igazad és történjen meg a hiány pótlás.
Dr V: Olvassál utána,hogy az 50 m mire elegendő. Felszíni úszásra mindenképpen elegendő. Mint tudjuk sok leírt tapasztalatból a gyártók be ázás esetén elhajtanak, hiába van akármilyen IP védelem föltüntetve. Viszont nemrég olvastam,hogy valaki pert nyert egy Samsung telefon estén mert a szervíz elhajtotta a be ázott telefon esetén. Kapott egy új készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Búvárkodásra miért alkalmatlan? Nem elég az 50m mélység? 60m körül lesz az oxigén mérgező...
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem a hardveren, hanem a szoftveren kellett volna picit reszelniük ...
-
kakuk.tamas
addikt
-
joey04
titán
szép és jó, csak nem sokat ér, ha ez is szaggat majd.
-
prolad
addikt
Még mindig tetszik ez a cucc, kb ilyen funkcionalitás elég is lenne, de a sima gt is drágán nyitott és elég lassú is volt az első szoftverrel, nem tudom ez mennyit javult.
Más:
Van olyan okosóra, ami PDF-et tud kezelni? Tudom, hogy nem praktikus, meg rétegigény, de jól jönne párszor. -
tovgab
aktív tag
Ma reggel meg is jött az órámra (sima Watch GT) a frissítés (1.0.7.12B). Annyit írtak, hogy az új watch face-ekhez majd csak áprilistól lehet hozzáférni...
[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
nope00
tag
Eskü vagy 5x átb@sztákot olvastam.
-
babosmiki
addikt
És vajon ebben már lesz AOD?
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Blizzardking
őstag
Az lenne jó, ha wear-es óralapokat lehetne bele konvertálni. Az ász lenne!
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Zé.
tag
,,Hamarosan elérhető lesz a magyar rendszernyelv és megnyílik az óralapbolt is.''
Jó lenne a friss teszt is a korrekt tájékozódáshoz, köszönöm előre is!
Nem kell naponta tölteni, két hétig elfut egy töltésről... Örülök neki!
,, Klasszikus értelemben nem nevezhetjük okosórának, hiszen operációs rendszere
nem nyitott és bővíthető, zenét se lehet róla hallgatni.'' Nekem megfelelő. Ára?Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül.
"Keep your face to the sunshine and you will never see the shadow." -
Már csak jó ár kell hozzá, és veszem - jelenleg a Xiaomi Stratos van célba véve
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró dizájnváltozások mellett leginkább a szíj hoz látható különbséget az új variációkban. A remek AMOLED panel és a sok aktivitáskövető funkció maradt, érkezik a magyar rendszernyelv.
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Google Pixel watch 2 ÚJ 2026.06.10. Jótállás
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 1 év garancia black
- Apple Watch 6 40mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4015/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest