Picit átszabták a Huawei Watch GT-t

A Watch GT-t klasszikus értelemben nem nevezhetjük okosórának, hiszen operációs rendszere nem nyitott és bővíthető, zenét se lehet róla hallgatni, ellenben két hétig elfut egy töltésről és számos aktivitásformát követ. A futáshoz és több másik sportághoz (immáron triatlonhoz) ráadásul edzéselemzés és egy sor edzettséget minősítő funkció jár a Firstbeat közbenjárásával, és természetesen nem hiányzik a GPS, GLONASS, Galileo műholdak használata, hiszen ez biztosítja a pontos útvonalrögzítést odakint.


A Watch GT Classic, bőrszíjjal [+]

A Bluetoothon csatlakozó kütyü a szilikonpántos Watch GT Sport és a bőrszíjas Classic után most friss variációt kapott, picit átszabták a korona és a gombok stílusát, de leginkább szíjában feltűnő az eltérés. A Watch GT Active Edition fantázianevű darab immár smaragdzöld és napfelkelte (narancssárga) színű szilikonpánttal érhető el, a korábbiak mellett.


[+]

Úszni természetesen ezzel a Watch GT-vel is lehet, 5 ATM / 50 M vízállósági rátájának köszönhetően, sekély vízben, szóval búvárkodni azért nem szabad vinni. A 46 milliméteres típusról van most szó, ez kerül hazánkban forgalomba. Az órarész átmérője 46,5 milliméter, vastagsága 10,6, tömege 46 gramm és 22 milliméteres, cserélhető szíjjal erősíthető a karra.


[+]

Hamarosan elérhető lesz a magyar rendszernyelv és megnyílik az óralapbolt is, az újdonság friss funkciói pedig a korábbi Watch GT kiszerelésekre is elérhetőek lesznek. A főszerepet természetesen a 454 pixel átmérőjű, 1,39"-es AMOLED panel játssza, ami kitűnően látszik bent és napfény alatt egyaránt. Az aktivitáskövetéshez még gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, légnyomásmérő, magasságmérő és optikai pulzusszám mérő jár, míg a kijelző fényerejét ügyesen elrejtett fénymérő szabályozza.


[+]

A mellékelt töltőbölcső mágnesesen, és sajnos továbbra sem mondjuk a Mate 20 Pro vagy a P30 Pro hátlapi, Qi töltős funkciójával etethető. Hivatalos árat még nem tudunk, annyit viszont igen, hogy a hazai piacon a Watch GT 42 milliméteres, Elegant Edition variációja várhatóan nem lesz elérhető. Ez 42,8 milliméter átmérőjű és 10,5 milliméter vastag, 36,2 grammos tömeggel.

Azóta történt

  • Teljesítménytúra okosórával

    A kellemest a hasznossal: váratott magára a Huawei Watch GT Active bemutatója, a tesztkörnyezetet pedig maga a Kinizsi Százas teljesítménytúra adta.

Előzmények

  • Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés

    Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.

Hirdetés