- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
galaktikus #161 üzenetére
anno sokat kuzdottem az MSI lapomon hasonloval, de a vegen ( khm. corsair 3000 V 5.20 ) mindig az jott ki, hogy a memoriaval van a problema, ASROCK lapon megoldotta a dram training kikapcsoasa ; apro elteres, hogy az MSI -n ez az opcio nem elerheto.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
galaktikus #161 üzenetére
Ez legyen a legkevesebb. Utána már akárhányszor reboot-olunk, Linuxról Windows-ra vagy onnan vissza, tökjó. Csak a legeslegelső "hidegstart" dupla. Ennyi sztem tök belefér, egy régebbi lapom még a hőskorban
anno ugyanezt produkálta Opteronnal (DFI lap).
Mondjuk picit ha zavar valakit, megértem.
Ha nagyon, azt is -
válasz
galaktikus #156 üzenetére
RAM beállításhoz nyúltál?
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
galaktikus #156 üzenetére
Te is úgy boot-olsz, hogy bekapcsolod, nem történik semmi, fekete kijelző, majd reset gomb-ra éled be a rendszer úgy, mintha akkor kapcsolnád be ? (BIOS státusz oldal vagy logo, és utána a töltés).
Szóval "duplán" kell indítani mindig
2 gombnyomás, nem 1..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged