- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
Ezt le kell îrnom urak!
A Piston simple versiont rendeltem meg 3 rugóért már elővételben a hazai cégtől...most hozta ki a futár harmadszorra(!) és ismét nem ugyanazt a fülest amit akartam. Az ügyfelesek- amúgy rendesek- hol azért szabadkoztak, hogy rossz termék volt a csomagban jó kóddal (?), hol a futár vitte más gyűjtőpontra (uff) a cuccot, de a végeredmény mindig is az volt, hogy más fülest akartak vmiért rámsózni....
Ma volt a napja, hogy az oldalukról egy fényképes üzit küldtem a termékről (vicc kategória), hogy vagy ezt v a zsét küldjék sürgősen vissza ami amúgyis már két hét óta náluk ketyeg......Első és uccsó vásárlásom volt innen természetesen és îgy mostanra a márkától is elvették a kedvem, pedig bennem meglett volna a késztetés az elején, hogy ez ne îgy legyen...
sorry, hogy ide îrtam de ideg vagyok nem kicsit.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest