Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
Teljesen egyet értek az állítottakkal. Ezidáig mindig iPhone vagy Samsung felhasználó voltam. Utoljára egy 7Plust-t nyúztam, de van a családban i8 meg X is. Lassacskán 1 hónapja váltottam át Sony XZ3-ra és egy pillanatig sem bántam meg iPhone után, és mivel van viszonyítási alapom így azt mondom, valóban a japán gyártóé az egyik legjobb szoftver minden téren. Kamera tekintetében lenne fejlődni való, de egy lencséhez képest szerintem kihozták belőle amit kilehetett. A felület meg gördülékeny, letisztult, teszi a dolgát. A RAM használat nagyon jó, ellenben a Samu RAM zabáló felületével, vagy a Hüvely erőszakosan mindent bezárójával. Az iPhone XS-t hétköznapi applikáció megnyitásban lehagyta, igaz 1-2 pár másodpercről van szó de akkor is nyert. ( Youtube, Face, Viber, BBM stb) A kijelző meg szerintem a piacon az egyik legszebb. Sokat nézegettem előtte a különböző készülékek paneljait mit tudnak mennyire élethűek, színben mennyire valósak stb. Samu túlszaturált volt, LG-t
, Az XS Max volt a legközelebb ehhez a minőséghez ami az XZ3-ban van.
De ha azt nézem, hogy szolgáltatói keretek között 150K+ ért eltudtam hozni ezt a telefont, akkor véleményem szerint best buy volt.De a lényeg a lényeg, nem értem a Sony-t illető kritikákat, és az olyanok kommentjeit akik ezelőtt 3-4 vagy több éve használták valamelyik modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két felső-középkategóriás Sony phablet már elérhető, az Xperia 1 4K-s csúcstelefon legkorábban a tavasz végén futhat be.
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest