Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz prolad #84 üzenetére

A 71-ből indult ki az egész, amiről te beszélsz az teljesen más téma. :)

• lolal

senior tag

válasz prolad #84 üzenetére

Teljesen egyet értek az állítottakkal. Ezidáig mindig iPhone vagy Samsung felhasználó voltam. Utoljára egy 7Plust-t nyúztam, de van a családban i8 meg X is. Lassacskán 1 hónapja váltottam át Sony XZ3-ra és egy pillanatig sem bántam meg iPhone után, és mivel van viszonyítási alapom így azt mondom, valóban a japán gyártóé az egyik legjobb szoftver minden téren. Kamera tekintetében lenne fejlődni való, de egy lencséhez képest szerintem kihozták belőle amit kilehetett. A felület meg gördülékeny, letisztult, teszi a dolgát. A RAM használat nagyon jó, ellenben a Samu RAM zabáló felületével, vagy a Hüvely erőszakosan mindent bezárójával. Az iPhone XS-t hétköznapi applikáció megnyitásban lehagyta, igaz 1-2 pár másodpercről van szó de akkor is nyert. ( Youtube, Face, Viber, BBM stb) A kijelző meg szerintem a piacon az egyik legszebb. Sokat nézegettem előtte a különböző készülékek paneljait mit tudnak mennyire élethűek, színben mennyire valósak stb. Samu túlszaturált volt, LG-t :F , Az XS Max volt a legközelebb ehhez a minőséghez ami az XZ3-ban van.
    De ha azt nézem, hogy szolgáltatói keretek között 150K+ ért eltudtam hozni ezt a telefont, akkor véleményem szerint best buy volt.

De a lényeg a lényeg, nem értem a Sony-t illető kritikákat, és az olyanok kommentjeit akik ezelőtt 3-4 vagy több éve használták valamelyik modellt. :F

Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.

Új hozzászólás Aktív témák