Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noel Ryyka
csendes tag
Nekem is épp ez jutott eszembe amikor elkezdtem olvasni a hírt. Az addig oké, hogy Cameron nagyot alkotott az Avatarral de akkor is ez már túlzás, hogy ha 3D akkor Avatar, meg James Cameron... Még ősszel rajz órán szó esett a 3D-s filmekről és amikor tanár nő megkérdezte, hogy valaki tudja-e, hogy melyik volt az első 3D-s film akkor az egyik gyerek benyögte, hogy Avatar...
Jó ez, bár a 3D képességei eléggé korlátozottak és a 8 giga memóriát én is keveslem, főleg Full HD 3D-hez.
-
Duree
veterán
Hát szerintem egy igénytelen puttó cucc,az optikája sok mindenre jó,csak nem minöségi felvételekre.
-
Daywalker
addikt
Áh, hivatalos oldal
Az a legmegbízhatatlanabb. Ha két szenzor lenne, akkor 5 megapixeles állóképet tudna lőni 3D-ben. Még azt tudom elképzelni, hogy ráraktak egy 5MP és egy olcsóbb, 2MP szenzort, ezért tud 3D-ben csak 2MP állót lőni, ez pedig elég a full hd 3D-hez is. Bár talán elég nehéz lenne megoldani, hogy a két különböző szenzor ugyanolyan "minőséget" produkáljon.Silentfrog: egyetértek, bár szerintem ezzel a cuccal inkább az USA és japó piacot célozzák meg. Itthon és az EU-ban élők igényei mások

-
törölt tag
Nem hinném hogy prizma rendszerrel még shuter-ekkel egyesítené a két képet egy ccd-re, legalább is ez sokkal drágább/bonyolultabb mint még egy ccd-t rárakni a nyákra, illetve jelentőssen csökkenti az optika fényáteresztő képességét...
A hivatalos oldalon nem írnak semmit a második lencsecsoportról, se második szenzorról...
viszont:Still Image Size 4:3 : 2D: 5M (2,592 x 1,944) / 3D: 2M x2 (1920 x 1080 x 2)
itt egy időpillanatban felvett két képről regél...

-
törölt tag
kamerában egy 5,15 megapixeles Exmor CMOS szenzor kapott helyet
az nem kettő(2) akar lenni??

250 usd-ért(kint ennyi) nem vészes, valószínű 10 perc alatt rá lehet unni

-
Vajga
tag
Szerintem tetszetős, csak a 2 MP fotót érzem kissé karcsúnak.
-
Segal
veterán
Én ezt nem értem csak James Cameron forgat 3D-s kamerával vagy már az avatar egyet jelent a 3D-vel??? Mások is forgatnak ám 3D-s kamerával pl Michael Bay és nem a felkonvertálós szemetet adják el 3D ként...
Ez a kamera meg hát.... Szóval egyrészt egy ilyen "hatalmas" méretű és pixelszámú kijelzőn FullHD-t nézni főleg 3D-ben meg a 8 giga belső memória vicc. Mennyi videó fog erre ráférni? 1 óra kb...
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a legmegbízhatatlanabb.