Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
A 610? Mondjuk én öreg (50 éves) vagyok, így a játékok nem érdekelnek, de egyébként nagyon szeretem azt a kis készüléket: első okostelefonom, vásárlás előtt több - olcsó - androidost is megnéztem, és azokhoz képest számomra ez volt a tökéletes vétel (kis pénzből, na...). A ZTE Blade III, meg az akkori legolcsóbb Xperia jöhetett volna még számításba ugyanannyiért, de azok kiábrándítóan hitványak voltak számomra. (Ez pont egy éve volt).
A 820 az 512MB RAM, és a 610-zel megegyező kijelzőfelbontás miatt esett ki nálam, ráadásul csak 10k-val olcsóbb a 920-nál.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az igényeidnek (meg az enyémeknek is) a Lumia 920 éppen megfelel (max. 4.5"), ráadásul egyre barátibb áron lehet hozzá jutni (70-80k). Én pont most jutottam el a döntés meghozataláig, magyarul ma rendeltem meg a készüléket, holnap elvileg kézhez is fogom kapni. A mostani 610-zel a kevés memória, illetve főleg a képernyő felbontása volt a gondom. Nem fér rá egyszerre egy tök átlagos weboldal, ami 1024-1280 pixel széles szokott lenni, így állandóan görgetni meg nagyítgatni kell.
-
kolosanyi
veterán
Egyébként van normális kompaktabb telefon. 820 például ilyen. Jó, nem ppi bajnok, de szerintem vállalható kompromisszum. De ott a 8X, az is egy jó telefon, ha nem ragaszkodik valaki a Nokia extráihoz. Megemlíthető még droid fronton is pár, pl S4 mini, hogy egy jól sikerült darabot mondjak. Nyilván a jelenlegi nem csúcs hardver került egyikbe se, de mondjuk engem pont nem izgat, mindenre elég bármelyiknek a teljesítménye.
-
törölt tag
Meg is van, hogy miert ekkora
70%-ban akkut tartalmaz a haz alatt
Amugy eljutottunk oda, hogy a hardver szamit es azzal barmit el lehet adni. Nekem meg az a problemam, hogy az iphone mereteben nem tudnak normalis telefont gyartani mert mindegyik cegnel a tegla meret beidegzodes van
Ha kis telot akarok venni akkor nincs valasztak es marad az iphone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest