- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
Már van magyar oldalon is tesztelve. Remélem itt is hamarosan jön.
-
nikilauda
senior tag
178 k gsm garival és kb 10 ezerrel több a gyári garis független. Végigtelefonáltam pár üzletet.
-
Bobyjack
senior tag
A magenta színű szolgáltatónál, fekete színben felkerült a webshopba. 1-2 napos szállítással lehet rendelni.
-
walko
tag
180 alatt kezdett itthon, jó lesz ez! Ha bekerül a szolgáltatók kínálatába hamar 150 alá fog menni szerintem!
-
Vassili_Zait
senior tag
Néztem egy két videót, van mikor a 1520 gyorsabban tölt be egy egy appot, de van amikor csúnyán alulmarad a 925-tel szemben. Kb. 50-50 százalékban... játszani nem játszom, nekem az appok betöltési sebessége számít, és hoyg mennyire pörgős a rendszer. De ha a csupasz hardvert nézzük, akkor tényleg igazad van.
-
Blyan
félisten
válasz
Vassili_Zait #123 üzenetére
Nézd, egy Intel i7-tel sem lenne gyorsabb a kezelőfelület mozgatásában, mert az fixre van állítva, viszont a kétszer annyi pixelszámot már nem mozgatná meg a 925 hw-e ugyanilyen gyorsan, ugye ezt belátod?
Másrészt, a csúcs hw nem csak teljesítmény követelmény, hanem presztízselvárás is... Ez van, az emberek erre gerjednek.
-
Vassili_Zait
senior tag
Na de S800 teljesen felesleges ezekbe a telefonokba... Láttam egy pár összehasonlító tesztet, szinte semmivel sem gyorsabb az 1520 mint a 925... Igaz, hogy az 1020 kijelzőben nem a leg, de bőven elég a felbontása. Viszont Kamerában a legerősebb telefon a piacon, leginkább ezért sorolnám a felső kategóriába. Szerintem az anyag használatot is figyelembe kell venni ilyenkor, abban pedig a 925 nagyon jó. Felesleges szerintem a droidos hardverekhez hasonlítgatni a wp-t. Az iphone-ra sem mondjuk, hogy gagyi, mert nem 4 magos...
-
Blyan
félisten
válasz
Vassili_Zait #121 üzenetére
Azért a 925 már inkább felsőközép, a 1020 is az aljában lenne a felsőkategóriának.
Főleg, hogy most már jön a S800-as full HD ajánlat.
-
walko
tag
Black Sabbath - 1520
Jól szól! -
walko
tag
válasz
#57919488 #115 üzenetére
Arra, hogy a csúnya nagy péklapátok/tepsik/vágódeszkák nem azért születnek mert ezt próbálják nagy erőkkel lenyomni a tisztelt felhasználók torkán, hanem azért mert valós piaci igény van rá.
A nokia és a BB pont azért tart ott, ahol, mert az előbbi például 2-3 év késéssel adja ki most az első péklapátját/tepsijét/vágódeszkáját és általában az egész termékportfóliójuk nagy lemaradással küzdött nem is olyan rég. A Nokiát azért még ne temessük..
Ettől függetlenül elfogadom hogy igény lenne kompakt csúcstelefonokra is, de úgy látszik egyelőre nem akkora, mint péklapátokra/tepsikre/vágódeszkákra.
-
Rigormortiis
veterán
Csinatos! Már úgyis kacsintgatok, mire lehetne leváltani a Lumia800-amat.
-
Csillag01
aktív tag
4 colba is van rengeteg okostelefon alternativa hacsak nem vagy roghoz kotott wp rajongo.
felnezel egy gsm boltos webaruhazba es a valasztekot elnezve 4 colosba is kismillio keszulek van jo kis hardverrel.mindenki dontse el h neki mi a jo csak ezt a 'minek ilyen nagy tepsi'szoveg mar unalmas (tisztelet a kivetelnek). -
imibogyo
veterán
válasz
Csillag01 #107 üzenetére
De miért kellene a tudásról lemondani és Asha meg egyéb buta telefonokat venni, csak azért mert valaki nem akar 5-6"-t? Azért mert valakinek nem kell ekkora kijelző, akkor már a kor szintjének megfelelő okostelefonja se legyen? Ez elég szűklátókörű megközelítés.
Úgy ahogy szerinted reális igény a 6", ugyanúgy reális igény a hasonló tudású, de 4" is. Egyik sem reálisabb igény a másiknál. Ezért kár akárkit is leszólni. Félre értés ne essék nekem tökéletes lenne (ha meg tudnám fizetni) a 1520-as és én a 6"-t is imádnám, csak éppen fura az egyik oldali "reális igényeket" védeni és harsogni, miközben a másik oldal igényeire meg teszel magasról és szerinted csak károgók és zenipalánták.
Az a jó a piaci választási lehetőségekben, hogy mindenki olyan terméket választ(hat) magának amilyet akar, már ha van rá lehetősége. És az általad "említett" károgók, csak azt hozták fel, hogy ez szép, meg jó, meg minden, de az ő igényeinek milyen jó lenne ugyanez, mondjuk 4"-on. Nem tudom mi ezzel a probléma.
-
törölt tag
válasz
Csillag01 #107 üzenetére
Vannak emberek akik tudjak, hogy mit akarnak es vannak akik megvesznek barmit ha a reklamokban jol talaljak nekik.
A buta telefonoknal meg szivesen megneznek egy minosegi telefont ami premium anyaghasznalattal es egy jobb kameraval van felszerelve. Nem kell, hogy barati ara legyen de legalabb legyen valasztek mert arra lehet nagyobb szukseg lenne mint a vedelmezett serpenyo meretedre ... -
Csillag01
aktív tag
sosem ertettem hogy az ilyen 'jajongo' zsenipalantak akik anno azzal kezdtek hogy; minek ez a 4 colos utanna minek ez az 5 colos most meg hogy minek ez a 6 colos semmi ertelme nagysagu kijelzoju telefon miert irkalnak ostobasagot amikor a tenyek es a szamok azt mutatjak hogy igenis van igeny ekkora kijelzore.ezeknek a karogoknak meg ott vannak a mai napig kaphato buta telefonok pl asha szeria stb ami vigan elfer a zsebebe.5 col felett mar nem nagyon lehet zsebben hordani felkene mar vegre fogni . ekkor kijelzot kistaskaban , hasitasiban tudod hurcolaszni senki nem mondta h a zsebedbe hord.
unalmas mar a minden 2ik-3ik hsz h minek ekkora tepsi.akkor ne v3gyel ilyet...b....g -
tomkom1969
tag
Tessék lassan megszokni azt az új kifejezést, hogy phablet, mert ez az. Nem telefon, nem túlméretezett telefon. Nem tablet, a kettő közötti átmenet. Mondjuk úgy öszvér.
-
azopi74
addikt
válasz
dreamdancer #55 üzenetére
"Azt meg nagyon nem értem, hogy a 4,5"-os középkategória (920/925/1020) meg a 6"-os új phabletek közötti nem kicsi rést hogy hagyhatja üresen a Nokia, még mindig nincs egy vállalható méretű, igazi felső kategóriás telefonja, amit odatehetne a HTC One, Sony Z1 és a zöbbiek mellé."
Lumia 929?
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
kolosanyi
veterán
Hát szegény Lumia 800 már elavult ilyen tekintetben, de nekem elég. Így is gyors, stabil a cucc, alap dolgok zökkenőmentesen működnek, más meg nem kell. Telefon, sms, email, chat, böngésző, navi, Office, sport appok (pl Runtastic)... Kb ennyire használom a telefont (ebben a sorrendben), ezt mind hiba nélkül tudja. Nekem nem kell 3D játék meg 1080p-s mozi, ha ilyen ingerenciám van, nem telefonon élem ki. Talán a Data Sense jönne jól még és nagyjából ennyi.
-
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci #97 üzenetére
Szvsz a sebesség relatív. arra akartam rá világítani hogy sebesség tekintetében nem lehet hova fokozni szerintem, és csak leírtam a tapasztalatomat.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Hoppá, nah ez már durva. Snapdragon800 WP rendszer? Gyorsaságban gondolom öl minden eddigi okostelót.
-
moleculez
veterán
Szép meg jó, de mire használjam az s800-t? Ugye komoly játékok nincsenek, a média lejátszó sem áll a helyzet magaslatán, szóval ugyanarra tudnam használni mint a többi WP telót. Ha kijönne egy mindenevő médialejátszó, pár jó game akkor megértem, de így a használati értéke egyenlő a régebbiekkel szerintem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
De, igazad van. Rosszul emlékeztem....
-
Bogyó bá'
nagyúr
A 610? Mondjuk én öreg (50 éves) vagyok, így a játékok nem érdekelnek, de egyébként nagyon szeretem azt a kis készüléket: első okostelefonom, vásárlás előtt több - olcsó - androidost is megnéztem, és azokhoz képest számomra ez volt a tökéletes vétel (kis pénzből, na...). A ZTE Blade III, meg az akkori legolcsóbb Xperia jöhetett volna még számításba ugyanannyiért, de azok kiábrándítóan hitványak voltak számomra. (Ez pont egy éve volt).
A 820 az 512MB RAM, és a 610-zel megegyező kijelzőfelbontás miatt esett ki nálam, ráadásul csak 10k-val olcsóbb a 920-nál.
-
BiP
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #85 üzenetére
Ha nem lenne dögnehéz, jó lenne a 920. Szóval inkább 925, de az meg drága. Semmi se jó
Meg a 4,5" már nagy. Igaz, meg tudnám szokni, hiszen ha a 4,3-at meg tudtam, akkor +0,2 nem oszt nem szoroz, csak a tudat
Meg mivel céges, így nem tudom 920/925-re cserélni, magamnak meg nem költök a másik mellé ilyen sokat saját telóra.
Érdekességképp most pont a régi 610-emmel szenvedek pár hete, mert a 820 szervízben volt. Ég és föld a két teló. Amúgy az összes Lumia használható, jó teló, ez az 1 db kivétel az egész Lumia sorozatban (pedig már egyre népesebb a tábor), amit nem szabadott volna kiadni soha. -
Bogyó bá'
nagyúr
Az igényeidnek (meg az enyémeknek is) a Lumia 920 éppen megfelel (max. 4.5"), ráadásul egyre barátibb áron lehet hozzá jutni (70-80k). Én pont most jutottam el a döntés meghozataláig, magyarul ma rendeltem meg a készüléket, holnap elvileg kézhez is fogom kapni. A mostani 610-zel a kevés memória, illetve főleg a képernyő felbontása volt a gondom. Nem fér rá egyszerre egy tök átlagos weboldal, ami 1024-1280 pixel széles szokott lenni, így állandóan görgetni meg nagyítgatni kell.
-
BiP
nagyúr
válasz
kolosanyi #80 üzenetére
Igaz, nekem is épp 820 van, és meg vagyok vele elégedve. (bár kicsit nagyobb felbontás jobb lett volna, valóban), és ha vennék másik telót, arra én is az S4 minit néztem ki. (nem volt nehéz
)
De évek óta alig volt ilyesmi telefon, a legtöbb 4,3" 800x480, ennél többet nyújtók közül az egyetlen S4 mini nem túl széles választékot jelent.
Valahol mindenképp kompromisszumot kell hozni, még ha az embernek nincsenek is eltúlzott igényei. (2mag >1ghz, >800x480, <4,5")(#81) omlosz: Szép látvány lehet
Már a csávókon feszülős, leeső csőgatya alapból (az én gyomrom ehhez már öreg), de ebből egy kiálló, ráfeszülő téglalap gyönyörű lehetÉs milyen praktikus...
-
omlosz
csendes tag
válasz
tomkom1969 #63 üzenetére
nekem a 7-es tabletem (ami kávával együtt 8,5) belefér simán egy egyszerű h&m-es feszülős csőgatyába is
-
kolosanyi
veterán
Egyébként van normális kompaktabb telefon. 820 például ilyen. Jó, nem ppi bajnok, de szerintem vállalható kompromisszum. De ott a 8X, az is egy jó telefon, ha nem ragaszkodik valaki a Nokia extráihoz. Megemlíthető még droid fronton is pár, pl S4 mini, hogy egy jól sikerült darabot mondjak. Nyilván a jelenlegi nem csúcs hardver került egyikbe se, de mondjuk engem pont nem izgat, mindenre elég bármelyiknek a teljesítménye.
-
törölt tag
Meg is van, hogy miert ekkora
70%-ban akkut tartalmaz a haz alatt
Amugy eljutottunk oda, hogy a hardver szamit es azzal barmit el lehet adni. Nekem meg az a problemam, hogy az iphone mereteben nem tudnak normalis telefont gyartani mert mindegyik cegnel a tegla meret beidegzodes van
Ha kis telot akarok venni akkor nincs valasztak es marad az iphone. -
turbulencia8
őstag
A 3400 mAh-s akku nagyon szimpatikus, meg egyáltalán maga a készülék is.
-
walko
tag
válasz
tomkom1969 #63 üzenetére
-
imibogyo
veterán
Részemről jöhet.
-
kolosanyi
veterán
Továbbra se értem, hogy mi előnye az ekkora méretű telefonnak. Filmezni ez is kicsi, ráadásul rendes videólejátszó sincs még WP-re. Illetve egy már van, ami egész tűrhető, de még az sem problémamentes. A net meg jó a kisebb telókon is, az IE jól tördeli a szöveget, de egyébként a 800-amon elfordítva ki szokott férni az egész weblap úgy, hogy olvasható maradjon. Talán Officenál látom az egyetlen előnyét, kényelmesebben lehet majd ügyködni vele.
Mindenesetre jó telefon, de nekem nagy lenne. Én inkább egy 820- at vennék, ha lenne most lehetőségem beújítani. Szép is, jó is, és nem is ilyen eszeveszett módon drága (ennyit nem adnék egy telefonért).
-
=Mentor=
őstag
Ennél azért egy fokkal fontosabb hír, hogy tegnap a Nokia részvényesek 99,7%-os támogatottsággal rábólintottak a Nokia mobil üzletág eladására, nagyon szomorú vagyok, még ha várható is volt.
-
törölt tag
válasz
tomkom1969 #63 üzenetére
Haha, visszaterunk a problemas hordozashoz?
Volt ido mikor tobb napig birtak a telefonok toltes nelkul. Most megint visszaterunk oda, hogy nagy szam legyen ha egy telefont nem kell naponta toltogetni. Eljuk ujra at a mar 1x eladott dolgokat -
tomkom1969
tag
Nem való zsebbe. Tabletet sem lehet zsebbe rakni. Kíváncsi lennék autós tartóval, hogy mutatna egy kisebb kocsiban, uralná a műszerfalat.
-
Lomha 8V
addikt
Annyira szép ez a telefon, hogy le a kalappal. Sosem volt WP-m, de ezzel kezdeni nem lenne rossz.
-
dreamdancer
őstag
Az az 550 euró a vashoz meg a fotózási képességekhez képest még egészen érthető és vállalható, de a 770, az elég irreális. És félek, hogy nálunk is simán 200K felett lesz az ára.
Azt meg nagyon nem értem, hogy a 4,5"-os középkategória (920/925/1020) meg a 6"-os új phabletek közötti nem kicsi rést hogy hagyhatja üresen a Nokia, még mindig nincs egy vállalható méretű, igazi felső kategóriás telefonja, amit odatehetne a HTC One, Sony Z1 és a zöbbiek mellé.
-
Jó kis cucc az biztos
Én csak arra vagyok kíváncsi a 1020-ban debütált xenont, ebbe, miért nem pakolták bele
Az esti kép alkotásban, így lehet nem fog annyira brillírozni, mint a 1020
-
walko
tag
-
tomson67
tag
Egy sorban hat csempe akár....tovább tart kicsempézni a főképernyőt, mint egy fürdőszobát!
Nagyon tetszik, mind a méret, mind a forma. Köll! -
törölt tag
Reméljük, hogy akkor a napokban kiadják a Lumia Black frissítést is, mivel a 1520 piacra kerülésének idejével ígérték Nokiáék.
-
jankopista
csendes tag
Igazán tetszetős darab lett ez is. Szépen erősít a Nokia.
-
törölt tag
Egy hatalmas tablet amivel lehet telefonalni es fenykepezni is
-
Vassili_Zait
senior tag
Tudtommal nem jelentették be, hogy orvosolták volna ezt a problémát... de tény, hogy mióta feltettem a GDR3-at a 720-amra, azóta megjön minden FB üzi. Néha van, hogy a whatsapp késik 5-6 percet... de legalább jelez!
Aproó, 1320 mikor várható? Engem az jobban érdekel, az ára miatt
-
hito
nagyúr
Lossless zoom van?
-
Akve
tag
Nagyon baba masina
-
HopeckoR
aktív tag
Hát szerintem megvárom ennek a megjelenését most már. Karácsonyra lett volna egy L925 de ez talán lenyomja majd annak is az árát
-
nikilauda
senior tag
Gyönyörű ez a telefon (vagy mi)
Engem megvettek. -
shaeriff
újonc
Nekem semmi gondom, megjön minden értesítés (sms, FB chat, Viber, Skype), ha ilyenekre gondolsz. Van egy angolul beszélő ismerősöm és az ő üzeneteit headsettel szépen fel is olvassa (válaszolni nem szoktam, mert szar a kiejtésem :-D ). Ja egy Lumia 820 elégedett tulajdonosa vagyok.
-
bigmasterg
addikt
Ez a hw. lumia 1020 méretben és kamerával jöhet.
-
anulu
félisten
"ráadásul műszaki paramétereiket tekintve a csúcsmodellek is messze elmaradtak az Android világtól"
és? cserébe egy középkategóriás telefonon sem volt hírből sem ismert az a menü lag, ami mindennapos a nem csúcskategóriás androidokon...
-
ronson
őstag
Remélem a 1020-nak lenyomja az árát az új készülék.
-
kiki89
aktív tag
Háát ez odab@sz!
WP8 userek lenne egy kérdés: az értesítések megérkeznek már? Mert mikor wp8-at használtam, mindenki ezzel szívott.
-
Lacus_84
senior tag
Egyedül az nem tetszik benne, hogy a méreteihez képest az alsó három gomb túl közel kerültek egymáshoz. Ettől eltekintve nagyon szép kis készülék.
-
Griff55
senior tag
A sárga nagyon jól néz ki! De ez a 6 col óriási (már a 4.8 colos S3 is kicsit kényelmetlen zsebben nekem)
-
Tetszik. Na felzárkóztak végre.
-
wertigo1984
őstag
Ez igen!
-
És kit érdekel?
Inkább mikor lesz ... nálunk ... Lumia 1320 ? -
adio
tag
Egyedül a 6 col nem tetszik benne. Ha a mostani 920-amhoz hasonló méretben kijön ez a kamera/hardver páros, akkor arra lesz cserélve a cucc.
-
AMD Power
titán
Nagyon komoly egy dög!
-
kbyte1024
veterán
gyönyörű!!!!
-
Kell.
-
atike
nagyúr
Kíváncsi vagyok az első tesztekre...
Remélem itt is hamarosan lesz olvasnivaló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest