- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #85 üzenetére
Ha nem lenne dögnehéz, jó lenne a 920. Szóval inkább 925, de az meg drága. Semmi se jó
Meg a 4,5" már nagy. Igaz, meg tudnám szokni, hiszen ha a 4,3-at meg tudtam, akkor +0,2 nem oszt nem szoroz, csak a tudat
Meg mivel céges, így nem tudom 920/925-re cserélni, magamnak meg nem költök a másik mellé ilyen sokat saját telóra.
Érdekességképp most pont a régi 610-emmel szenvedek pár hete, mert a 820 szervízben volt. Ég és föld a két teló. Amúgy az összes Lumia használható, jó teló, ez az 1 db kivétel az egész Lumia sorozatban (pedig már egyre népesebb a tábor), amit nem szabadott volna kiadni soha. -
BiP
nagyúr
válasz
kolosanyi #80 üzenetére
Igaz, nekem is épp 820 van, és meg vagyok vele elégedve. (bár kicsit nagyobb felbontás jobb lett volna, valóban), és ha vennék másik telót, arra én is az S4 minit néztem ki. (nem volt nehéz
)
De évek óta alig volt ilyesmi telefon, a legtöbb 4,3" 800x480, ennél többet nyújtók közül az egyetlen S4 mini nem túl széles választékot jelent.
Valahol mindenképp kompromisszumot kell hozni, még ha az embernek nincsenek is eltúlzott igényei. (2mag >1ghz, >800x480, <4,5")(#81) omlosz: Szép látvány lehet
Már a csávókon feszülős, leeső csőgatya alapból (az én gyomrom ehhez már öreg), de ebből egy kiálló, ráfeszülő téglalap gyönyörű lehetÉs milyen praktikus...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest