- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Ez a szánalmasozás mostanában nagy divat lett.
Csak nem értem miért...
De, hogy a telefonról is mondjak valamit.
Elsőgenerációs Ace-em van. Abban ugyebár 3,5"-es 320x480 pixeles a kijelző. Ezzel, bár nem érzem magam az élet császárának.
Az életkoromból kifolyólag - elmúltam 32 - viszonylag keveset játszok a telefonnal - játék sincs rajt - ellenben a klasszikus értelemben vett telefon és szervező funkciókat elég intenzívem használom. A kijelző méretétől függetlenül eddig elég jól elboldogultam vele.
A viszonylag kis kijelző + nagy(obb) felbontás párosítás nem biztos, hogy olyan jó dolog, elég szar a kis pics...nyi pixeleket böködni. 3,7-3,9"-ig nem érzem nagy hátránynak a nagyfelbontású kijelzők hiányát.Ami kétségkívül előrelépés az Ace-hez képest, az az erősebb - és újabb architektúrájú - CPU, bár a GPU elég régi, emellett végre normális méretű a háttértár is. Az Ace mSD nélkül háát, eléggé használhatatlan.
Személy szerint én azonban nem venném meg az Ace Plus-t. Hogy miért? Amennyi a feltételezhető indulóára lesz, annyiért Galaxy W és talán még (kártyás) S Plus is kapható. Azok pedig mindenben jobbak.
Első Androidnak, ha a vásárlóban elég magas fokú a márkabuziság, még talán-talán, de ezzel a konfigurációval vannak jobb ajánlatok is - mint pl. az Ace Plus tesztjében is szereplő Huawei Ascend G300.A fentiek a saját véleményemet tükrözik, nem kell vele egyetérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest