- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
takysoft
tag
Így igaz
Más: Youtube-on néztem videót, még az OTG is működik. USB hubbal is.
Az, hogy 2-es USB van benne, nem szabadna, hogy észrevehető legyen. Attólmég dughatjátok USB3-ba is. Ilyne az USB technológia. Egyedül sebességben lehet különbség egy USB2-es illetve egy USB3-at telefon között. Kompatibilitásban nem.
Ha tippelnem kéne, akkor a Dash Charge okolható az usb3 hiánya miatt. Ami amúgy nem rossz tradeoff, tekintve, hogy kizárólaf wifis ftp-vel szoktam másolgatni a telefonra.
MHL nincs benne sajnos, pedig lenne értelme szerintem. A Samsung legnagyobb húzóneve épp az MHL volt idén.
-
Arpi
csendes tag
Szia,
Ha végigolvastad azt amit írtam akkor benne van, hogy a hőmérséklet függvényében szabályozza a töltést.Az "elavult" szót pedig indokold, mert értelmezhetetlen. Jelenleg minden termék Lithium - ion akkumulátort használ. Amit írtam az ezekre a termékekre vonatkozik.
Itt egy aktuális leírás:
"A csepptöltést a lítium-ion akkumulátorok nem tolerálják, mert nem tűrik a túltöltést. Ha mégis töltőn hagyjuk az akkumulátort, és a töltő 4,05 Volt/cellával tölti, az lítium-darabkák leválását eredményezheti, ami instabilitást okoz, és ez veszélyes. A túltöltés az akkumulátor olyan mértékű melegedéséhez vezethet, melynek eredményeképpen ki is gyulladhat. A teljes töltést javasolt 20 naponta végrehajtani.
Mivel a túlmerítést is meg kell akadályozni, a beépített áramkör akkor is leold, ha a terheletlen feszültség kevesebb, mint 2,5 Volt/cella. Ilyen értékeknél már olyan mértékben kisült az akkumulátor, amiről hagyományos töltővel már nem hozható vissza. Vannak biztonsági megoldások a túlmerülés megelőzésére, például elektromosan szét kell választani a cellákat, ha a cellafeszültség a 2,7-3,0 Volt/cella alá csökken."
Plusz forrás:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged