- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Nincs csepptöltés a mai mobiloknál. Ha 100%-on van az akku (ami valójában kevesebb), akkor lekapcsol a töltés, és hagyja a telefon egy ideig merülni az akkut, majd némi merülés után kapcsol csak be megint a töltés. Az elektronika nem engedi túltölteni az akkut!
2. Nem tudod lemeríteni az akkut (legalábbis nem egyszerűen), és feltölteni sem 100%-ra. Amikor te 1%-ot látsz kiírva a mobil kijelzőjén, akkor valójában az jóval több. Ugyanígy a 100% valójában kevesebb. Úgy szabályozza az elektronika, hogy mindig maradjon töltés az akkuban, és soha ne töltődjön 100%-ra (kb úgy kell elképzelni, mintha mondjuk a 10% töltést nevezték volna át nullára, a 90-et meg százra, de a pontos értékeket nem tudom, meg akkutól is függhetnek).
A fenti 2 pont a mobiltelefonok akkuira vonatkozik.
-
-
WinstonWolf
senior tag
" ... Ami még szar: USB kezelés. Hivatalosan csak a töltés funkció működik. Bűvészkedni kell, hogy működjön másképp is és az se stabil... "
Csak tölteni lehet USB-n???
És akkor hogy másolsz rá bármit is???
Amúgy erre a tesztelési logikára én is kíváncsi lennék MA-éknál... Inkább letesztelnek egy LG V20-at, ami ugye tavalyi, és hivatalosan nem is elérhető számunkra... WTF???
-
Y72
aktív tag
Sokan hosszútávon gondolkodnak, akkor a gyorstöltés egyenesen hátrány, mivel 1,5-2 év alatt tönkreteszi az akkut (és nem cserélhető). Nem gyors töltéses telefonomban is 2 év után érezhetően csökkent ez erő.
Hiába a gyors proci ha alapdolgok hiányoznak. pl barométer, jack dugó. -
gintome
újonc
Én is ezt a verziót használom és imádom. Villámgyors ez a jelly téma abszolút túlmisztifikált. Viszont az USB kezelés problémát nem értem, mert a saját file kezelőjét használom és simán felismer nindent. Torrentezek rajta így elég sok OTG kapcsolata van, de sosem volt még baj. Vezetéknélküli egeret is simán felismeri. Az ára pedig abszolút nem sok a tudásához képest. Aki gondolkodik rajta csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest