Új hozzászólás Aktív témák
-
takysoft
tag
Így igaz
Más: Youtube-on néztem videót, még az OTG is működik. USB hubbal is.
Az, hogy 2-es USB van benne, nem szabadna, hogy észrevehető legyen. Attólmég dughatjátok USB3-ba is. Ilyne az USB technológia. Egyedül sebességben lehet különbség egy USB2-es illetve egy USB3-at telefon között. Kompatibilitásban nem.
Ha tippelnem kéne, akkor a Dash Charge okolható az usb3 hiánya miatt. Ami amúgy nem rossz tradeoff, tekintve, hogy kizárólaf wifis ftp-vel szoktam másolgatni a telefonra.
MHL nincs benne sajnos, pedig lenne értelme szerintem. A Samsung legnagyobb húzóneve épp az MHL volt idén.
-
takysoft
tag
Amúgy minden akksi cserélhető. Az inkább csak plusz előny, ha a tolvaj nem tudja 2 perc alatt kikapni belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged