- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan nincs, hogy nem cserélhető.....Sony Z1C-nél se gyorstöltés, se dash, se kutyafüle, mégis max 2 évet bír az akksija. Enyémet is utolérte a végzete....Kicsit videóztam jutyubon, hogyan kell kicserélni az akksit. Megrendeltem az alkatrészeket és negyed óra alatt itthon kicseréltem, pedig nem vagyok ezermester típus. Ahogy látom a videókon az OP3-nak se nagy durranás az akksi cseréje. Ebből arra következtetek, hogy az OP5 se igényel eredeti kínai szakmunkás kezeket. Mivel nem vízálló (ellentétben a Z1C-vel) valószínűleg nincs annyira összeragasztva, ezáltal a szétszedés sem olyan macerás mint a Sony-nál. De csak rövid idő kérdése és erről is lesznek csináldmagad akksicserés videók.
Ja amúgy én is hosszútávon gondolkodom. A Z1C három éves lesz tavasszal. Addigra lecserélem egy ilyen OP5 8/128-ra. Pár évig ez is fogja bírni különösebb kompromisszumok nélkül. -
Obyboy
addikt
Sajnos a Lítium aksik ilyenek egy idő után csökken a kapacitásuk. A OPO fórumot napi szinten követem, többeknek ~3 éves a készülékük így elérkezett az aksi
csere ideje, felvették a kapcsolatot a gyári OP szervizzel 15 ezerből megvan oda vissza futárral (2 hét alatt) a gyári aku csere, tehát évek múlva is van hozzá alkatrész. Van jack csatlakozó a OP5 alján ha nem tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged