- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityesz4734
tag
válasz
AliceWake #44 üzenetére
Az akkor is gusztustalan. Ha valaki(k) a higiénián spórol(nak), hát...
A fogkefe fej cseréhez nem kell emlékeztető, érezni lehet, ha már elgyengült.
A programot meg mindenki magának választja, ami jól esik. Baja nem lesz.Nekem egy régebbi de fullextrás Philips Sonicare fogkefém van, mindenféle
időzítő, emlékeztető, rádiós fej és alkalmazás nélkül. Tökéletesen használható. -
válasz
AliceWake #44 üzenetére
Én alaposan elöblítem a fogkefét de még így is hogy a falon lóg az alján néha összegyűlik a víz és vele a fogkrém maradék (mert csak lerázom, nem törlöm szárazra
), ilyenkor meg kell súrolni.
Nagyon élvezetes lehet mikor este te vagy az első fogmosó és a fogkrém rá van száradva mert tesó nem mosta el reggel rendesen. A fogkefe sörtéi közül szintúgy csepeg le folyamatosan még egy kevés víz amit fogdosópohárban tartva a 3-4 fejet és a benne pangó víz szép kis baktériumtenyészetté alakít estére. Nem hányingerkeltő egyáltalán
De nyilván azt is mindennap kimosod.
Ekkora marhaságot rég olvastam házigazdától. Végül is evőeszköz se kell csak 1, ellögyböljük aztán eszünk gyorsan egymás után.
De kellemes használatot mindenkinek, aki így használja. -
zseko
veterán
válasz
AliceWake #44 üzenetére
Természetesen gondoltam, hogy az alkalmazás használja a gps-t
Én eléggé bírom az új technikákat és fejlesztéseket, de az RFID-et, és amire használják, továbbra sem tartom többre mókusvakításnál. De legalább van mivel indokolni a túlárazottságot. El tudom ugyan fogadni, hogy vannak akik közös fogkefét használnak, de személy szerint ugyanolyan gusztustalannak tartom ugyanazt közösen használni, mint más kajájába beleenni, cserefej ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Philips márkanév a legtöbb részleg esetében már nem az 1891-ben, Hollandiában alapított anyacég tulajdona, kivéve a háztartási kisgépeket és a szépségápolást, ami továbbra is teljes mértékben eredeti tulajdonban lévő szekció.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest