- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
AliceWake #44 üzenetére
Természetesen gondoltam, hogy az alkalmazás használja a gps-t
Én eléggé bírom az új technikákat és fejlesztéseket, de az RFID-et, és amire használják, továbbra sem tartom többre mókusvakításnál. De legalább van mivel indokolni a túlárazottságot. El tudom ugyan fogadni, hogy vannak akik közös fogkefét használnak, de személy szerint ugyanolyan gusztustalannak tartom ugyanazt közösen használni, mint más kajájába beleenni, cserefej ide vagy oda.
-
zseko
veterán
Kellően hülyének kell lenni hozzá, hogy ilyen mókusvakításért valaki ennyit kiadjon az alternatívák ismeretében, akár már házon belül is. Persze ez is csak egy vélemény.
Egy fogkefétől fogmosást várok el, semmi szükség sem BT-re, sem applikációra, a gps-ért pedig még külön a kedves édesanyjukat.
Az RFID-es kefefej egyenesen nonszensz és felesleges árdrágító, bár érthető abból a szempontból, hogy ennyiért senki nem fogja négyszer megvenni a készüléket. Én mindenesetre mindenképpen a teljesen külön fogkefét preferálom mindenkinek.
Apropó, ha már 'egy készülék, ám egyedi kefefej mindenkinek', hol tárolódik a használaton kívüli a kefefej, vagy csak leveszem a másikét, és lehajítom fiókba, polcra amíg fogat mosok, hm?
Ahogy már a 4. hsz-ben meg is jegyezték az alternatívákat, úgy én is egy AlfaWise S100-at vettem kipróbálni elsőnek, ráadásul tizedennyiért, és igaz hogy ez 'csak' 31000-el rezeg, és nincs benne sem BT sem GPS, sem applikáció hozzá, de azért csak sikerül megoldanom egyedül is a fogmosásomat, és emlékszem is rá...
Szinte teljesen elégedett vagyok vele, sokkal simább a fogam tőle, leszedte a kezdődő fogkövet, meg a lepedéket. Ami miatt nem 100%, az a bekapcsoló gomb, lassan egy ujjal nem is lehet benyomni, és hogy a Gearbest beleszart a 'saját' termékénél a fej utánpótlás biztosításába.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Philips márkanév a legtöbb részleg esetében már nem az 1891-ben, Hollandiában alapított anyacég tulajdona, kivéve a háztartási kisgépeket és a szépségápolást, ami továbbra is teljes mértékben eredeti tulajdonban lévő szekció.
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest