- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hibavissza #12 üzenetére
Több milliós berendezéseket szervizelek, amihez legközelebb Angliában van fődarab készleten. Nem kell elmagyarázni.
-
törölt tag
válasz
hibavissza #10 üzenetére
Én erre azt tudom mondani, hogy sajnálom.
ill. hogy azok a hátlapok amikkel én találkoztam, azok kb.: 20 ponton letolták a festést behelyezéskor, és odafeszültek a lemezhez. Biztos van olyan, ami ezt nem tudja, és a user sem tudja hogy illene, ott lehet máshol sem stimmelnek az alapvető kritériumok, hogy a usertől védve, biztonságban működhessen a számítógép. Így ez lehet, egy amúgy három elemes listán, pont a 125. rangú dolog. -
törölt tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Nem igazán a hőmérsékletekre van rossz hatása, mert az a feladata hogy a csatlakozókat érő ESD az ne az alaplapon lévő vezetékezésen keresztül egyenlítődön ki, vezetődön le a ház, védőföld felé, mert az összezavarja az alkatrészeket, korrigálhatatlan hibákat okoz a köztük folyó kommunikációban.
Pl.: egy egyszerű fém pendrive-al odasétálsz és bedugod a hátlapi USB csatlakozóba: ez okozhat fagyást, kéretlen újra indulást az I/O shild nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged