- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Na pont ez az, több vele a baj, mint amennyi haszon van, tökölni az adózással, megfelelő webáruház, pénzátutalási lehetőség, mittomén... Ráadásul van olyan, hogy szabad szoftver. Nem feltétlenül kell mindenért pénzt kérni. Az persze lehet, hogy valaki hajlandó lenne ezért fizetni, mintegy adományként, de az megint más.
Ha lenne arra kész megoldás, hogy egy adott helyen hirdesd a progidat, és pénzért (kis összeg) le lehetne tölteni, akkor oda fel lehetne rakni - ha a készítő pénzt szeretne szerezni az alkotásért. Mondjuk én nem ismerek ilyen gyűjtő weblapokat, ilyen általánosan talán nincs is, na vagy csak nem tudok róla, de gyanítom egy ilyet összehozni nem a legegyszerűbb (hiszen itt is ott van, hogy pénzt szerzel, na meg a weboldal sem kedvességből teszi ki a progid és intézi a pénzügyeid).
-
harry
veterán
Ezt ugye nem nekem címezted?
Előtte pár hsz-sal pont azt mondtam én is, amit te -> [link]. Én csak a "mindenki számára elérhető, mert ingyenes" kijelentéssel nem értek egyet, mert attól, hogy a progi ingyenes, még nem feltétlenül tudja minden hardveraprón hirdető használni. -
harry
veterán
válasz
Peter Kiss #64 üzenetére
Ezt sem igazán értem, miért pont a fizetősséghez kell kötni, hogy bárki használhatja-e. Pl. ha linux alatt nem megy (nem tudom, wine-nal mi a helyzet, na de akkor is emuláció, amit nem akarok), akkor a linuxosok máris ki vannak zárva, vagy os-x, ilyen szempontból máris nem jó bárkinek, míg ha pl. kerülne 100ft-ba, de platformfüggetlen lenne, az szerintem inkább lenne bárki számára elérhető, a fizetés ellenére. Példa összeg volt, nem az a lényeg, csak azt mondom, hogy szerintem nem csak ez a döntő, vagy én honnan szerezzek hozzá vindózt, az nem fizetős? No mindegy, ez már off.
-
harry
veterán
Szóval hátránnyal indulnak azok a hirdetők, akik mankó nélkül indulnak neki.
Jaj ne fárasszuk már egymást, majd akkor nekem a kis kezemmel kell az UP-ra kattintani, jaj de rossz
Nincs negatív oldal. Senkinek sem lett rosszabb, csak van, akinek jobb lett. Annak lehet kényelmetlen, aki linuxos, és sok aprója van, és kézzel kell uppolni - mint eddig. Na és? Akkor inkább legyen rossz másnak is, ha nekem nem lehet, vagy mi?A napi up limitet ez sem lépheti át, és a házigazdák is tudnak róla, innen kezdve nem ütközhet szabályokba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged