- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Egykét
csendes tag
válasz
19balazs86 #205 üzenetére
Köszönöm a sok munkát amit miattunk belefektettél ebbe
rendkívül hasznos program!
-
tolts.hu
őstag
válasz
19balazs86 #219 üzenetére
működik köszönöm (win7)!
szerk.: xp-n is így működik? -
tolts.hu
őstag
válasz
19balazs86 #213 üzenetére
Mit kell csinálni ezzel a fájlal
-
tundrak
tag
válasz
19balazs86 #209 üzenetére
köszönöm szépen a segítséged és türelmed,megoldottad a poblémámat!
-
tundrak
tag
válasz
19balazs86 #207 üzenetére
nemjó,txt-fájlba menti le,ha meg átnevezem exe-re még lementésnél,akkor *.exe.txt lesz,és ha már a letöltött txt-t írom át exe-re akkor meg megnyilik a cmd és aszondja h az alkalmazás nem fér el a memóriában. ilyenkor mi a teendő?
-
tundrak
tag
válasz
19balazs86 #205 üzenetére
az air-es verziót nem engedi leszedni,krikszkrakszokat ír ki. nézem a linket,köszi!
-
Ősember
őstag
válasz
19balazs86 #189 üzenetére
danke schon es up a programnak, meg persze neked is
"...szeretném ha fent maradna számunkra a neve..." - tudtommal meg nem halt meg
bocs, nem hagyhattam ki, tobbet ezzel a temaval kapcs nem irok ide megigerem
-
geprombolo
őstag
válasz
19balazs86 #186 üzenetére
Na, én pont a buborékra gondoltam (csak a buborék szó nem jutott eszembe). Mivel be volt kapcsolva a gép, fél éjszaka csipogott, hogy üzim jött (annál álmosabb voltam, mintsem felfogjam, hogy mi nem hagy aludni
). Erre értettem, hogy nyomsz neki egy ikszet és nem ugrik fel többet, csak ha megint jön egy üzi.
-
Ősember
őstag
válasz
19balazs86 #183 üzenetére
ertem en, hogy teljesen fuggetlen, nem is nagyon hasonlitanak egymasra
igazabol rosszul irtam, nem is az volt a problema, hogy ph upper 2, hanem hogy ugyan ugy ph upper, mint a lortech fele uppolo
de mint irtam is a hsz vegen nem is ez "zavart", hanem ez a sor: "Az ötlet már több mint fél éve kipattant a fejemből,..." - nem vitatom, hogy egy uppolo program megalkotasa lortech munkajatol teljesen fuggetlenul juthatott eszedbe, de nem pont erre van az a spanyolviszos mondas?
es ezt tenyleg nem bantasbol irtam, ilyesmi eszem agaban sincs, csupan furcsalom.
abszolut nem ugy kepzelem el a dolgot, hogy most akkor ird le a lortech fele uppernek az eletpalyajat, csupan annyit, hogy 1-2 mondat erejeig emlitsed megezzel nem neki csinalsz reklamot, mert az a project mar nem el, inkabb emleket allitasz neki azzal, hogy elinditott valamit, amivel sok embernek segithetett
-
geprombolo
őstag
válasz
19balazs86 #173 üzenetére
Mármint lent a tácán kikapcsolom és nem zargat többet? És mi van, ha további üzik érkeznek? Azokat azért jó lenne, ha ugyanígy jelezné, aztán egy "tudomásul vettem" bökés az x-re és várja a következő üzit, addig megint hallgat. Megoldható lenne?
Mondtam már, hogy tetszik a progi?Kíváncsi vagyok a következő verzióra.
-
geprombolo
őstag
válasz
19balazs86 #168 üzenetére
Az jó lesz, köszi. Esetleg a privi-jelző hangját lehessen megváltoztatni, de az fontosabb lenne, hogy ha kiikszelem a privi-jelző üzenetet, akkor többet ne ugorjon elő, fogadja el a progi, hogy tudomásul vettem a dolgot.
-
válasz
19balazs86 #160 üzenetére
Dobhatod az e-mailemre
-
válasz
19balazs86 #155 üzenetére
Esetleg ha leforgatod .net 2.0-ra akkor a Linuxos tábor is elégedett lesz
Már persze ha le lehet. -
szabage
tag
válasz
19balazs86 #107 üzenetére
vigyázat szóimétlés!
Először is köszönet a programért, mert én pl lusta vagyok ilyenekhez
MÁS:
Ebbe a progiba télleg van munka(inkább pepecselősebb mint technikai sztem),és nem hiszem, hogy le akarták szólni a programodat, de elmondhatom hogy nálunk másod éven ilyen beadandók vannak (igaz java/c++).
Az is tény hogy láttam már én is ingyenes blogrendszer bemutatót szakdoliba, valamint ha lehet én is egy hello worldot adnék be mert az nem sok munka
Ezt ne vedd kérlek támadásnak, és még1szer ezer köszönet a progiért!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #107 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #84 üzenetére
Neki ezt 1 év alatt megtanították...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #75 üzenetére
Max próbáljátok ki.
Hátha megy.
-
válasz
19balazs86 #40 üzenetére
Na majd kipróbálom jól hogy lefordítok valami 3.5-öst és lefut-e?
De szerintem le fog, csak az a baj, hogy ezt a setupot nem a Linux akarja futtatni, hanem a wine. Wine-al meg nekem nem mennek a .net dolgok, viszont a Linuxon csont nélkül. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
19balazs86 #23 üzenetére
Meg az oldal maga is 2 up-olást enged/nap... Kommenteket írogatni meg nem sok értelme lenne.. Mert ugye nem feltétlen mindenkinek úgy van beállítva az oldal, hogy a legfrissebb kommentel rendelkező hirdetéseket tegye előre.
-
válasz
19balazs86 #23 üzenetére
Eleve a csoportos upolas mint lehetoseg se szabalyos, mert a forumban nincs erre lehetoseg.
Figy, en ilyet sose hasznaltam es nem is fogok, de nem vitazok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest