- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
na latom feljott megint megint a tema, emlitettem en is h az otlet nem uj kb 150 hsz-al elobbre, a topic elejen.
mindenesetre jo hogy igy utolag meg lett Lortech neve, es az elso ph upper is az irasba -
19balazs86
tag
Módosítottam ezzel a bekezdéssel a blogot
Utólag kiderült, hogy ezzel az ötlettel már megelőztek. Lortech kolléga, aki jóval több ideje tagja már a PH-nak Ő volt az első PH Upper kitalálója és egyben megalkotója. Azért említem most, mert szeretném ha fent maradna számunkra a neve és hogy anno Ő is mennyi ember munkáját segítette. Köszönet érte -
19balazs86
tag
Igen itt volt a félreértés. Persze így utólag tényleg nem új ötlet, csak én most alig 1 éve leszek PH-n, és mikor kitaláltam nem is tudtam, h van ilyen progi és tényleg teljesen véletlen lett ugyan ez a neve. Akkor tudtam meg, mikor 1ik haveromnak elküldtem és ő mondta, h a Te 1ik screenshot-odon látott valami hasonlót és akkor írtam rád 1x ilyen ügyben
Teljesen egyetértek az utolsó mondatoddal is és beleírom a blogba lortech kolléga nevét, miszerint az első hozzá fűződik...
-
19balazs86
tag
Sorry. Ez a program teljesen független Lortech programjától és nem az ő programja miatt let 2-es, hanem az én saját régi .net 2.0-ás verzióm miatt... Írtam is, h volt egy ilyen régim és ezzel Te is nagyon jól tisztában vagy, mert találkoztál vele
De majd beleírom a blogba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest