- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
na latom feljott megint megint a tema, emlitettem en is h az otlet nem uj kb 150 hsz-al elobbre, a topic elejen.
mindenesetre jo hogy igy utolag meg lett Lortech neve, es az elso ph upper is az irasba -
19balazs86
tag
Módosítottam ezzel a bekezdéssel a blogot
Utólag kiderült, hogy ezzel az ötlettel már megelőztek. Lortech kolléga, aki jóval több ideje tagja már a PH-nak Ő volt az első PH Upper kitalálója és egyben megalkotója. Azért említem most, mert szeretném ha fent maradna számunkra a neve és hogy anno Ő is mennyi ember munkáját segítette. Köszönet érte -
19balazs86
tag
Igen itt volt a félreértés. Persze így utólag tényleg nem új ötlet, csak én most alig 1 éve leszek PH-n, és mikor kitaláltam nem is tudtam, h van ilyen progi és tényleg teljesen véletlen lett ugyan ez a neve. Akkor tudtam meg, mikor 1ik haveromnak elküldtem és ő mondta, h a Te 1ik screenshot-odon látott valami hasonlót és akkor írtam rád 1x ilyen ügyben
Teljesen egyetértek az utolsó mondatoddal is és beleírom a blogba lortech kolléga nevét, miszerint az első hozzá fűződik...
-
19balazs86
tag
Sorry. Ez a program teljesen független Lortech programjától és nem az ő programja miatt let 2-es, hanem az én saját régi .net 2.0-ás verzióm miatt... Írtam is, h volt egy ilyen régim és ezzel Te is nagyon jól tisztában vagy, mert találkoztál vele
De majd beleírom a blogba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest