Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Két napja kínlódom azzal, hogy valam módon egybekössem a twitteres szerkesztői posztokat a PH fészbúkos oldalával. Hogy ne kelljen kétszeresen dolgoznunk ezzel. Bár egyelőre nem jött még össze a dolog (aki tudja a megoldást, ne tartsa magában, ossza meg velem!). Ennyi idő alatt arra jutottam, hogy bakker, tényleg a fészbúk a jövő!
Tavaly voltam kint a Computexen és blogoltam róla. Még a Logout/PH motor elég jól programozott felületén sem volt egyszerű fotókat megosztani, kommentelni hozzájuk és kezelni a hozzászólásokat, meg közben tartani az időrendet. No, a facebook ezt kb. megoldja teljes mértékben. Becsűröm a fotót a fotóalbumba, magától forgatja jobbra balra, szóval képszerkesztő sem kell. Csapok mellé szöveget, és máris megjelenik az üzifalon, és kommentezhetitek, lájkolhatjátok ésatöbbi. Elég durva. Most eszterencs van kinn, meglátjuk, mire tudja használni a dolgot. Nem vagyok benne biztos, hogy jó a Logoutnak és a PH-nak, ha lényegében a Facebookon publikálunk, de majd kialakul ez.
Csendben jegyzem meg, hogy továbbra is röhellem a FB felületét. Nagyjából egy teljes PH cikk kigyártásának időmennyiségét pocsékoltam el csak a twitteres összekötés kérdésével, ami egyelőre úgy néz ki, page-ek esetében nincs még megoldva
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Autós topik
- Sorozatok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Formula-1
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 512GB 4K 120hz + Kiwi Design Elite Strap 6400mAh akksival
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Insta360 Ace Pro 2 Dual Battery Bundle + szelfibot
- Macbook Air 13" M1 - 8/256GB - garancia (102)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest