Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Jó, a melegedés tényleg nem játék... főleg hosszútávon. Bár nem tudom milyen mértékű, nyilván nem olyan, mint ami pár éve volt, és amit mindenki elfelejtett mostanra, amikor a Snapi 810 lehúzta az egész piacot 2015-ben... na az aztán melegedett, jobban mint bármi előtte vagy utána. Épp az volt az az év is, amikor egy Exynos (a 7420) messze jobban teljesített mindenben, és csak az az egy kivitel volt miden piacon a világban, bár ezt nem bánta senki, hisz az volt a lehető legjobb amit kaphattak.
-
doooo
veterán
válasz
MarkCsiha461 #75 üzenetére
Mit "attól függetlenül"? Én egy konkrét dologra írtam azt, amit, vagyis akkor nem fog érdekelni a többi, amit letudtam annyival, hogy "az érthető". Ez csak terelés. A petícióban szerepel a kamera is, ezért világítottam rá, hogy mekkora marhaság. Ez mondjuk eléggé alá is ássa az egészet, de mindegy is. 18 ezer ember semmit nem fog elérni. A Samsung a hibás, amiért nem képes összeszedni magát (vagy legalábbis amiért évről évre ennyire labilis a dolog, mert hát nem minden évben járnak így, mint most), bár már mondták, hogy az AMD-vel fognak együttműködni a továbbiakban, elvileg nem lesz több Mongoose, meg Mali... Ezt petíció nélkül is el tudják intézni, mert ha nem, akkor a petíció se fog javítani a dolgokon.
-
doooo
veterán
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Lol... láttam. Biztos te is láthatsz ha akarsz. Főleg mert a legmagasabb helyeken csak Apple és Samsung van engedélyezve, semmi más.
-
doooo
veterán
SoC még érthető... de a kamera nem. Egyrészt mert Snapdragon mellé is raktak és raknak ISOCELL-t, vagyis minden eltérés a végeredményben az SoC-t terheli, vagy az arra írt szoftvert; másrészt meg mert mostanában már nincs is megfelelője Sony-ban az új fejlesztésű kameraegységeknek, mint ez a 108 megapixeles is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Pedig a Samsung éppen most vette át az Apple-től a harmadik helyet az SoC piacon.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest