Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ez nagyon nem csak SAR függő. Nem véletlen rakaszkodik sok szolgáltató qualcommhoz.
Én érdemilet ehez hozzászólni nem tudok nekem nincs akkora tapasztalatom mint aki írt, nem dolgozok vasbeton épületben városban mindig megvan a 2-3csík így nem is jöhet ki a difi viszont ami exynost évek óta kisérti az az, hogy északa használat nékük is messze gyorsabban merül.
A neten egy pl S9/S10 exynos snapdragon battery drain dobálja a találatokat... ezen a téren S20 Exynos 990 botrányosan sikeredett 30%al zabál többet miközben lassabb/throtlingol...
Erre mondtam azt, hogy Samsung szarba se veszi az Európai vásárlóit. Máshova nem akarja, nem meri? ezt a szart eladni... egy elöző gen S855+el is messze jobb vétel. Felteszem még egy S845 is. Ami azért durva 3al korábbi gen...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Pedig a Samsung éppen most vette át az Apple-től a harmadik helyet az SoC piacon.
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest