- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Mint már említettem:kalandvágyó.
Az invite rendszer úgy baromság ahogy van,nyilván egy kis cég véges raktárkészletét,az ehhez kapcsolódó megrendeléseket más módszerekkel is lehetne biztosítani,az invite szerintem félig a hype-ra alapoz,másrészt valóban a behatárolt anyagiakról szól.A konzumidióta pedig megszállottan vásárol,rendel mindenféle szükséges/totál felesleges dolgokat,azt fogyasztja, amit elé raknak, és arra támad igénye, amire a marketing kondicionálja.
Adott személyek,trendek utánzásán,direktíváin kívül általában nem képes önálló igények alapján vásárolni,mivel az önálló igényei csak annyira önállóak,amennyire azt a reklámok behatárolják. -
ak76
senior tag
Rossz ajtón kopogtatsz,egy hónapos az OPO-m,egyszerűen felmentem egy magyar webshopba,betettem a kosaramba,két nap múlva hozta a futár oszt jónapot,aki sorban állt/áll érte az meg is érdemli,pláne mert önként csak a nagyon kalandvágyók jelentkeznek ingyenes béta teszternek.
-
ak76
senior tag
Márpedig petíciót kezdeményezni,pláne aláírni egy termék megjelentetéséért,nettó konzumidiotizmus.
Én szurkolok hogy NE jelenjen meg,és nem azért mert nem vennék ötöst,(N4-en kb fél éve adtam túl),hanem azért mert a Samsung ugyanazt a dögszagot kezdi árasztani mint az egykori félisten,ikon,innovátor,és trend alakító,a Nokia.
A negyedévente egyre szarabb gyorsjelentések úgy tűnik még nem vették el a management kedvét a rossz döntésektől,ez van akkor ha egy cég túlnövi magát,és a vízfej elhiszi saját propagandáját önnön nagyszerűségéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest