- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ekkora lolt. Azt hogy sikerült összerakni az elemzőknek, hogy az észak-amerikai droidos piac nagyobb, mint az európai? Kamu
-
legiaap
félisten
válasz
#67656192 #95 üzenetére
Sehol nem fogytak jól idén a Samsungok, szóval ez nem kifogás. Meg ha meg akarja szorongatni az Apple-t akkor nem csak az USA-ra kéne koncentrálnia. Nem engedhetné meg magának, hogy ki hagy egy országot is. Minden egyes eladott darab fontos kéne hogy legyen neki, de úgy néz ki szembefoss@ magát. Áron ugye nem csökkent, mert prémiumnak tartja magát...nem lesz idén sem vége a lejtmenetnek. Majd ha padlót fog akkor észheztér.
-
törölt tag
Arra még nem gondoltatok, hogy nem fogyott jól Európában?
-
legiaap
félisten
válasz
TheBikerider #88 üzenetére
Biztos fun vagyok ha te mondod. A Spica óta egy Samsungom sem volt. De égesd csak magad!
-
ak76
senior tag
Mint már említettem:kalandvágyó.
Az invite rendszer úgy baromság ahogy van,nyilván egy kis cég véges raktárkészletét,az ehhez kapcsolódó megrendeléseket más módszerekkel is lehetne biztosítani,az invite szerintem félig a hype-ra alapoz,másrészt valóban a behatárolt anyagiakról szól.A konzumidióta pedig megszállottan vásárol,rendel mindenféle szükséges/totál felesleges dolgokat,azt fogyasztja, amit elé raknak, és arra támad igénye, amire a marketing kondicionálja.
Adott személyek,trendek utánzásán,direktíváin kívül általában nem képes önálló igények alapján vásárolni,mivel az önálló igényei csak annyira önállóak,amennyire azt a reklámok behatárolják. -
ctvagyok
őstag
Egy évvel a megjelenés után? Ja úgy okés. Nem a te esetedről van szó.
Na de a friss modell, a 1+2? Egy olyan telefonról beszélünk, amihez invite-ot lehet venni! Volta aki többet is eladott, így szinte ingyen meg volt neki a telefon. Ez nem konzumer idiotizmus?? Mármint aki megvette, az nem az?
Jó, te hogy mondanád azt, hogy ingyenes béta testert? Más szóval? -
ak76
senior tag
Rossz ajtón kopogtatsz,egy hónapos az OPO-m,egyszerűen felmentem egy magyar webshopba,betettem a kosaramba,két nap múlva hozta a futár oszt jónapot,aki sorban állt/áll érte az meg is érdemli,pláne mert önként csak a nagyon kalandvágyók jelentkeznek ingyenes béta teszternek.
-
-
ctvagyok
őstag
Vannak aki sorban "állnak" a 1+-ért is. Az is nettó ugyanez. Ja nem, azt a nagyobb jóért teszik. Mert hát ha valami nevetségesen olcsó, akkor annak már mindent szabad ugye. Hiszen az egész oneplus az emberek miatt alakult, hogy segítse a kis embereket az olcsó flagshipekkel. Azért vannak a "hatalmas" készletek is a készülékekből. A katolikus egyház is elismerte őket múlt héten a consumer világ elleni humanitárius harcukért. Igazi szeretetszolgálat.
-
ak76
senior tag
Márpedig petíciót kezdeményezni,pláne aláírni egy termék megjelentetéséért,nettó konzumidiotizmus.
Én szurkolok hogy NE jelenjen meg,és nem azért mert nem vennék ötöst,(N4-en kb fél éve adtam túl),hanem azért mert a Samsung ugyanazt a dögszagot kezdi árasztani mint az egykori félisten,ikon,innovátor,és trend alakító,a Nokia.
A negyedévente egyre szarabb gyorsjelentések úgy tűnik még nem vették el a management kedvét a rossz döntésektől,ez van akkor ha egy cég túlnövi magát,és a vízfej elhiszi saját propagandáját önnön nagyszerűségéről. -
legiaap
félisten
válasz
TheBikerider #82 üzenetére
Ja hogy te már a jövőbe is látsz...no komment öregem.
-
-
hito
nagyúr
válasz
TheBikerider #82 üzenetére
-
Nem mezítláb mentek az emberek éhség sztrájkolni a Samsung székház elé a note 5 miatt. Nem könyörgő leveleket írtak a Samsung CEO-jának, hogy légyszi légyszi legyen már Note5,
...még nem...
de ha nem lesz foganatja? Akkor ennyi?Feladják?Nem hinném....Aki ilyen baromsággal foglalkozik,az a végsőkig elmegy...tüntetés,rendőrökkel összecsapás a Samsung székháza előtt,stb....
(#80) hito :
Teljesen igazad van,de ne húzd fel magad jobban,nem éri meg.Provokálnak. -
ctvagyok
őstag
Az olyan unalmas trollokat, mint te megértem, nem is várok mást. De nem kicsit túlspilázzátok az egészet. Nem mezítláb mentek az emberek éhségsztrájkolni a Samsung székház elé a note 5 miatt. Nem könyörgő leveleket írtak a Samsung CEO-jának, hogy légyszi légyszi legyen már Note5, na te kis butus...
Hanem egy petíciót indítottak, ami csak azt akarják megmutatni, hogy van igény Európában a Note 5-re. Ezzel megcáfolni a szokásosan balfék Samsung vezetést.
Lehet több pénzük van mint neked, és nem olyan "tájékozottak" , mint te Samsung ügyben. És akarnak venni egy rohatt note 5-öt. Nem tudom mi a gond ezzel neked, azon kívül hogy utálod a Samsungot.Összefoglalva:
Könyörgés az lenne, hogy mondanám légyszíves ne írjkálj Samsung fórumtopicba.
A petíció az lenne, hogy aláírást gyűjtenék, hogy tiltsanak ki az oldalról
Na látod, hogy a kettő nem ugyanaz.(#80) hito
Olyan dolgot minek aláírni, ami lehetetlen. Afrika meg hasonlók. Unalmas demagóg dumák kérem kíméljenek.
Az egészségügyi dolgozóknak meg kell a béremelés, azt aláírom bármikor. Csak az pénzbe kerül, amit nem tud előteremteni az állambácsi. Mert hát sok a lopás, csalás de ez most nem téma. Amiket te írkálsz az nem fog megtörténni, mert nincs rá pénz, nem termeli meg a költségeket. Ennyi erővel indítsunk petíciót a világbékéért...
Samsungnak, meg szinte semmibe nem kerülne piacra dobni a Note 5öt euban. Amibe kerülne vissza is hozná az eladás simán. Ja, hogy egy reális dologért indítanak petíciót, na nemár.Jövőhéten ingyen iPhone 6 mindenkinek petíciómat megkezdem, ha lesznek támogatóim...
-
hito
nagyúr
Mikor indítottál, vagy írtál alá petíciót a harmadik világbeli országot jobb gyógyszer vagy ivóvíz ellátásáért? Vagy mikor írtál alá petíciót a magyar egészségügyi dolgozók béremeléséért? Érzed már a dolgot? De egy qrva mobilért már megéri, főleg, hogy a gyártó pökhendi és arrogáns hozzáállását hosszú idők óta nyögik a userek. Hát erre (is) mutatom fel többek között a középső ujjam nekik.
Jerusalem fogalmazta meg előttem jól, én csak felültem arra a vonatra, ami szerintem jó irányba halad, nem úgy mint a másik.
És most lehet legyinteni, meg cinizálni, nyílván igazad lesz.
-
-
hito
nagyúr
Nyílván mi reagáljuk túl, akik felhördülnek ezen a marhaságon, nem pedig azok akik könyörögnek a Samsungnak, csak hogy megkapják néhány hónappal előtte a több mint negyedmilliós készüléküket, aminek valószínűsítem semmi foganatja nem lesz, csak méginkább nyeregbe érzi magát az így is szemmel láthatóan felfúvalkodott gyártó.
Büszkeség is van ám a világon, aminek a feláldozásához nekem ez a helyzet nagyon, de nagyon kevés. Dehát kinek mit ér a büszkesége.
-
-
legiaap
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #29 üzenetére
Ebben mi az okos arketinghúzás elárulnád?
hito: Szetintem kicsit túlreagálod a többiekkel együtt a helyzetet.
-
msr
csendes tag
válasz
Just_Reboot #15 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
Most születik meg a második tábor, akivel elhitetik, hogy ettől leszel valaki?
-
hito
nagyúr
válasz
TheBikerider #64 üzenetére
Mennyi fontos és hasznos dolgokért lehetne petíciót benyújtani,aláírást gyüjteni...erre egy telefon...
Tiszta szégyen.Ott a nagy igazsag!
A masik meg amit S e t h mondott. Ha nem jo nekik a penzunk, akkor alazkodjon meg aki akar elottuk. Pitiznek itt az emberek az o nagy Samsungnak csak hogy par honappal a kiadas elott meg tudjak venni tobbszaz ezer forintokert. Nagyon nincs ez igy jol. Beteg a vilag
Nekem aztan nagyon tetszik a N5, de ezek utan az se nagyon erdekelne ha EU-ban nem jonne ki. Van meg rajtuk kivul sok jo gyarto, sok remek keszulekkel. Nem fogok cianra harapni ha igy marad minden, mint ahogy pitizni sem fogok egy nyavajas mobiltelefonert. Az alairasomat meg megtartom fontos(abb) dolgokra.
-
Kékes525
félisten
Biztos, hogy meggondolják magukat. Csak kell egy kis felhajtás a telefon körül. Reklámnak nem rossz.
-
hemaka
nagyúr
Sorozatos ongyilkos hullam lesz, ha nem jelenik meg egy mobil iden? Omg tards
-
Cilindrik
aktív tag
És még a samusok mondják verés szájjal hogy iSheep. Be lehet vezetni egy új típust a samSheep-et.
De most komolyan ez is csak egy nyamvadt telefon nem maga a világmegváltás. Nem lehet kibírni azt a fel évet?
-
Most mi lesz akkor?
Vége Mindennek...
Így már értelmét vesztette minden...Mennyi fontos és hasznos dolgokért lehetne petíciót benyújtani,aláírást gyüjteni...erre egy telefon...
Tiszta szégyen. -
e-newsee
addikt
Anno azt is aláírta több tízezer ember, hogy az xperia SP-re legyen 4.4, amit beígértek. Oszt mi lett? Maradt a 4.3 és a használhatatlan RAM kezelés.
-
MartOOn
addikt
nocsak nocsak... egy kis gerilla-marketing a'la Oneplus?
minden korul nem lehet hype... pont ez a lenyege csokolom.
-
Halkow.
senior tag
-
bostone
addikt
Ezzel az árpolitikával, inkább ne is adjanak ki több mobilt egyáltalán.
-
ctvagyok
őstag
Na aláírom én is, hátha valaki mégis akar venni egy note5-öt
-
Halkow.
senior tag
Most olvasom 330k a 64GB - ért há normálisak ezek?
Még ha szoftverileg érne ennyit.... Tudom kell a drágítás az iphone ellen.Inkább veszek 130k-ért o+2-t 200k ból pedig egy notit
-
Micsurin
nagyúr
válasz
+1+1+1+1
@Fejvadi: Nem kellenek nekik tippek
-
gabesszg
aktív tag
Így van nem értem, hogy miért veszi ennyire semmibe az eu usereket a samu.....remélem miközben Amerikában kezd visszajönni az iPhone akkor majd jövőre gondolnak arra is, hogy miért jött fel megint majd a szegmensben az iPhone 6s illetve hasonló Phabletek. (shame on you Samsung
)
-
Fejvadi
nagyúr
Csak nehogy az legyen a vége, hogy vérszemet kapjanak. Ha ennyire kell, akkor kicsit emelünk az áron.
-
Hogy mi?
-
zazenke
őstag
megy a samsung szopatás ha normális tárhelyet akarsz akkor vegyél egy használt autó áráért. és jönnek a gyenge indoklások hogy a legjobb sd kártyák is amúgy is lassúak lennének . Ne a user döntse el majd eldöntjük mi de közben meg iphone marketingel lehúzunk még egy bőrt a parasztról. már csak elvből se venném meg ezt a telót. de legalább lenne valami extra tulajdonság amiért így is érdemes váltani. gyakorlatilag megnövelték a képernyőt mellé tettek egy cerkát és egy s6 ot pakoltak alá
-
Urmy
tag
válasz
twollah1976 #34 üzenetére
Detto.. Note 4 óta nem adtak ki franko telefont, ezek androidos Iphonok.. Remélem s7 jó kis műanyag lesz cserélhető aksival és sd-vel, vizállósággal.
Remélem bebukik ez az egész 2015-ös irány.. -
törölt tag
Szerintem nem százas aki ezt aláírja.
-
mate.93
csendes tag
válasz
Miért? Drágábban akarsz iPhone-t venni?
-
kissd01
tag
Bár én ezt nem értem. Rengeteg ember rühelli a samsungot és nevetségesnek találja az üzletpolitikáját akkor azt miért itt teszi? Miért kell háborogni és szidni folyamatosan ha eleve nem szeretik a márkát? Magamból kiindulva sosem megyek más gyártó híreihez háborogni és fikázni. Miért tenném? Vagy az egész csak haragszítás és flame keltés direkt? És ha igen akkor ez miért jó nem értem.
Nekem sem tetszett amit a samsung csinált de azért is alá írtam a petíciót, mert ilyen telefont szeretnék magamnak. Bár kevés az esélye, hogy ezzel jön össze de hátha.
-
Massmurderer
őstag
nagyon elcseszték a note5-t azzal hogy nincs memoria bövithetöség.igy kiesett nálam.akármilyen a hardver meg a többi.
-
DithenS
senior tag
válasz
Mi bajod van velük? Van egy Ace 4 em és nincs komolyabb probléma vele,aztán sokat játszok rajta komoly játékot.
-
balgab84
aktív tag
Magyarorszagon bizti kapkodni fognak erte, ennyi penzert.
-
Zsonti
csendes tag
Bár van egy S5 Mini DS-em (is) - ami éppen még "elmegy" kategória - de ez már nagyon csúnya megalázkodás. Ennyit azért nem ér!
Egyik sem. Samsung sem. -
játszik, az egy év kötelező (gyártói) jótállást megkapja, ha van hozzá megfelelő számla.
annyi, hogy az eltérő régióba szánt készülékeknél probléma adódhat a hiányzó, nem kezelt lte frekvenciákkal/csatornákkal, erre érdemes figyelni ilyen vásárlás esetén, de ez sok más gyártó/típus esetén is hibalehetőség.a témához; kíváncsi leszek rá, hogy végül mennyien peticionálnak majd, de biztos sokan nem ezt várták, pláne az ellentábor reményked(het)ett abban, hogy adott húzásával sok rajongót elveszít majd a samsung, erre mi történik?!?!
egy réteg még így sem fordul el, hanem próbálják kiharcolni a note 5 mihamarabbi európai megjelenését, várják, akarják a telefont!
némi túlzással, de; érdekes üzletpolitika, fordított marketing, amolyan pszichológia hadviselés ez a maga módján...
az a baj ezzel, hogy mint minden másnak, ennek is legalább két oldala van, egyrészt jó a gyártónak, hogy ilyen vásárlói (is) vannak, másrészt viszont azt is leveheti belőle, hogy megléphet ilyen húzásokat legközelebb is, sokan akkor is áhítozni fognak a termékei után. -
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #7 üzenetére
Én is!
-
belajkl
tag
válasz
+1
ha rajtam mulna a samsung már ki sem adná Európában a mobiljait, de tudom hogy sokan szeretik -
Érdekes húzás. Kezdi megutaltatni a Samsung magát, legalábbis nálam. Persze ez okos marketing húzás, de azért mégiscsak gáz
-
Wapmester
senior tag
máris van note 5 törésteszt videó
https://www.youtube.com/watch?v=Od3UWz9gdk8
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
no igen, azt én is aláírnám -
HAX
tag
Nekem nem probléma még úgy sem akarom leváltani a hármast, majd talán a Note 6.
-
Koda #1
tag
Olyan gsm-boltba kell megvenni, ahol nem 0 perces hasznaltak a keszulekek. Az afa mutyizott cuccokra tenyleg nincs normalis support, de ha olyan helyen veszed ami korrekt akkor nem bukod a garit. Nem tudom, hogy Samunal is jatszik e a teljes EU gari, mint Appelnel, mert ha igen akkor a helyzet nem is olyan rossz vasarlas szempontjabol.
-
Hunujv
tag
Ha nen lesz eredménye az akciónak, mi jön még? Éhségsztrájk? Vagy mi? Azért na...
-
Wapmester
senior tag
oka volt annak, hogy európában nem indították útjára, de csak egy felnagyított s6-lett, ezért nem is annyira fontos. Talán az lehet az oka, hogy nem tudnak elég exynos-t legyártani .
-
csak csak még váltottam volna note 4ről, aztán ez a mizéria hogy nem kapni el is döntötte.. (már keresem a programokat amikkel kiváltom a ceruzát)
először mérgelődtem, de aztán nem nehéz rájönni: samsung megnézte
eladtunk X millió note 4 et európában, ennek Y a költsége és a haszon Z ami nem éri meg, főleg hogy talán kevesen váltanának az 5-re. (persze lehet mögötte bármi, én már beletörődtem fájdalmas jövőbe, hogy idén nem lehet újabb garis note ra váltani.) -
Just_Reboot
addikt
Én inkább azért gyűjtenék petíciót hogy a többi mobilját se hozza ide.
-
Spindlyman
tag
Petíció? Azt se értem, ha az aktuális Apple termékekért állnak sorba napokig az emberek Ez hasonló hisztéria. Petíció egy telefon miatt...
-
Wynsent
tag
Na várjunk csak! Most komolyan emberek "könyörögnek" egy cégnek, hogy megvehessék a túlárazott egyáltalán nem forradalmi készülékét?
ALJAAAAA!
-
gyurkikrisz
őstag
Hát ezzel a petícióval sok mindent nem fognak elérni. Azt eddig is tudták hogy a döntés sok embernek fáj
-
bedibazsa
senior tag
Marketing, addig is beszélnek róla, utána meg elmondhatják, hogy gondolunk a vevőkre, árusítjuk Európában is.
-
-
Beri78
őstag
biztos van rá oka...sok millió
-
tonerz
aktív tag
Eddig fel se tűnt hogy ilyen empatikus cég ez a samsung, hogy ilyen ziccert ad a konkurencia kezébe
-
dreamdancer
őstag
Mondjuk tényleg érdekes kérdés, miért hagyják hogy így beelőzze őket a konkurencia Európában.
-
S e t h
nagyúr
Ennyire azért ne alázzuk meg magunkat egy használati tárgyért egy idióta döntéseket hozó cég miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest