- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakkelr
újonc
andor80!
Mindenben egyetértek. Nekem lg 60uh8507 3D TV van. A Xiaomi Box 3, amit a vetítő okosítására használok és sokkal jobb, mert még a tájszólást is érti, jobb találatokkal. Amit hiányolok ennél az a google. Ha ezen az új pendrive méretű okosítón leszgoogle, akkor veszek. -
bolvar
senior tag
-
ggg1
aktív tag
Köszi a hozzászólásod, de sajnos egyik állításod sem igaz.
1.: Sehol nem szerepel a hozzászólásomban, hogy okosító
2.: De ha úgy tetszik, az az okosító box, amit később hazsnáltam, háromféle tunerrel rendelkezett, simán felvett kódolás nélkül mpeg4 streamet, timeshiftelt, sokkal jobb volt, mint a tv funkciói, az Android+ Kodi, ami volt rajta, ezerszer okosabb, mint a tv bármely része vagy szoftvere, és ha buta tv-t vettem volna, a megspórolt 100 ezerből 3-4 ilyen kijött volna.
3.: Sehol nem szerepelt a használati útmutatóban, hogy a tv egyszer csak majd magától törli a legjobb appokat.
4.: Azért köszi, hogy jöttél megmondani a frankót, kár volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1 humoros
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Crypto Trade
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest