- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
Igen, ez nagy tanulsága ezeknek a dolgoknak (is), hogy a túl integrált funkcionalitású műszaki dolgok csak akkor jók, ha minden része általános célú. Gondolok itt arra, hogy egy Android, mint operációs rendszer általános célú, könnyebb helyettesíteni, cserélni egy programot egy másikra, még akár driver is telepíthető. Ha egy ilyen okostévé túl specifikus és zárt rendszert tartalmaz, és túl sok minden van integrálva, akkor idővel sok funkció válhat használhatatlanná, vagy eleve felesleges. Viszont így sok mindent eladnak egyszerre. Én pl. szerettem volna a programrögzítést, de abszolút nem akartam 3D tévét, viszont ami rögzítős volt, már 3D is volt, meg smart. Ezeket mind megvetették velem, a 3D-t egyszer se használtam, soha, szemüvegem sincs. Jobban jártam volna egy buta tévével, ami csak monitor, amibe nincs sok minden integrálva, a többi funkció, pl a külső rögzítő box pedig külön cserélhető, igényekhez alakítható, és nagyon sok pénz megtakarítható. Ilyenekből tanul az ember, nem biztos, hogy a túl integrált dolgok a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Beats Studio Pro - Sandstone
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- GRADO GW100x bluetooth-os és vezetékes fejhallgató eladó.
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest