- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelgrim_v1
tag
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Telefont is ragadtam a javaslatodra. 3 iskola itt pesten nem igazán akart velem foglalkozni de a negyedik felajánlotta a magán státuszt azért hogy ne érjem el a maximum hiányzási számot de úgy, hogy ha tudok bármikor mehetek órára (mindig megyek amikor nem dolgozok, ez a terv). Nyelv könyvek kivételével minden könyvet ingyen biztosítanak a könyvtárukból, a képzés ingyenes.
Nagyon segítő készek voltak. Mondták több embernek segítettek már így. Jövő héten a beiratkozás. Jön két év tanulás. Ja és rendes állami gimnázium nem képzési központ vagy magán iskola.Meglepődtem hogy állítása szerint bármelyik felnőtt képzést tartó iskola meg tudná ezt oldani hogy segítsék a tanulni vágyót de mégis a legtöbben nem igazán akarnak segíteni
-
pelgrim_v1
tag
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Alap angolom van, szerintem pár magán órával meg tudom oldani a közép fokú vizsgát.
Utána járok ennek a magán tanuló dolognak. Bár kicsit tartok tőle hogy semmilyen oktató nem lesz felettem aki mondjuk küldi/ mondja hogy na ezt tanuld stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged