Új hozzászólás Aktív témák
-
pelgrim_v1
tag
Miért akarjátok amúgy meg szavazni nekem a becsület érdem érmet ezért?
Szerintem tök természetes és normális valamit tenni ha nem vagyunk elégedettek a helyzetünkel. Minden esetre köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. Jól esik. Tényleg lelkesítő
-
pelgrim_v1
tag
válasz
szipipeti #25 üzenetére
Az érettségi miatt annyira nem aggódom összességében. Az emelt matek és fizika miatt viszont annál inkább. De meg próbálkozom vele mert ha ez nem megy akkor a fő suli/egyetem sem. Logisztikánál és közgáznál jobban érdekelne amúgy valami IT de félek tőle nagyon őszintén bevallom. Attól függően mennyire sikerül jól az érettségi teszem függővé melyik irányba haladok tovább. Azért naív se vagyok, sem pedig beképzelt. Nem gondolom magamról hogy csettintèsre le diplomázom. A pénz tényleg csak másodlagos ok. Nem elhanyagolandó, de fontosabb szempont hogy végre tudjam mire vagyok képes, hol vannak a határaim. Ha a végén csak egy érettségi és egy komolyabb középfokú szakmával zárok mert ennyire futotta, azzal is elégedett leszek végülis. Akkor ennyit bírók.
-
pelgrim_v1
tag
Igazából az a kérdés hogy valaki elégedett e a helyzetével vagy nem. Ha valóban nem érzi megfelelőnek akkor tenni kell ellene. Én 3milliós tartozással és 8. Általánossal indítottam az életem 18 évesen a család miatt úgy hogy az első 2-3 évben szállós munkát kellett keresnem. Azóta ki nulláztam magam, jogsi, autó és két szakma, illetve 5 pecsét a gépkezelői jogosítványomba. Ha minden jó lesz akkor most érettségi utána fő suli / egyetem. Bár előre félek hogy hogy fogom megoldani a felső oktatási idő finanszírozását de ezzel majd akkor foglalkozom ha oda értem.
Lényeg a lényeg. Aki valóban tenni akar valamiért az meg találja a módját az én véleményem szerint
-
pelgrim_v1
tag
válasz
Kisgépkezelő #20 üzenetére
Check pm
-
pelgrim_v1
tag
Esti képzésnèl is van heti 2-3 nap 4-6 óraval. Ez jó párszor bele esik a műszakomba. Illetve szükségét érzem hogy ha nem is tudok ott lenni minden órán de azért legyen egy tanár aki xy dolgot el magyaráz. Töri irodalom stb gond nélkül menne de pl fizikánál, mateknál szükségèt érzem (ezekből pont hogy emeltet szeretnék)
-
pelgrim_v1
tag
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Telefont is ragadtam a javaslatodra. 3 iskola itt pesten nem igazán akart velem foglalkozni de a negyedik felajánlotta a magán státuszt azért hogy ne érjem el a maximum hiányzási számot de úgy, hogy ha tudok bármikor mehetek órára (mindig megyek amikor nem dolgozok, ez a terv). Nyelv könyvek kivételével minden könyvet ingyen biztosítanak a könyvtárukból, a képzés ingyenes.
Nagyon segítő készek voltak. Mondták több embernek segítettek már így. Jövő héten a beiratkozás. Jön két év tanulás. Ja és rendes állami gimnázium nem képzési központ vagy magán iskola.Meglepődtem hogy állítása szerint bármelyik felnőtt képzést tartó iskola meg tudná ezt oldani hogy segítsék a tanulni vágyót de mégis a legtöbben nem igazán akarnak segíteni
-
pelgrim_v1
tag
A helyesírásom a hurka ujjaim, kis telefon és az xperia auto correct gyönyörű szerelem gyereke jelenleg. Tollal/billel nincs probléma. Nem tartom kevesebbre azt aki nem tanul tovább, egyszerűen én úgy érzem többre vagyok képes és többre vágyom mint hogy egész életemben mások utasításai alapján betanult műveleteket folytassak egy gyárban.
Amúgy logisztikai vagy köz gazdaság tan irányában gondolkodtam. Mind a ágon találtam számomra érdekes szakokat
-
pelgrim_v1
tag
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Alap angolom van, szerintem pár magán órával meg tudom oldani a közép fokú vizsgát.
Utána járok ennek a magán tanuló dolognak. Bár kicsit tartok tőle hogy semmilyen oktató nem lesz felettem aki mondjuk küldi/ mondja hogy na ezt tanuld stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest