Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
spenglerjoci #64 üzenetére
Note 3 esetében a 3GB szerintem bőven elég. Előtte S3-t használtam, ott kevés volt a beépített mennyiség.
Eddig csak ez a 2 Android-s telefonom van/volt, a többit nem ismerem. Ha minden igaz, akkor lesz Note 4 is, de a RAM nekem már nem döntő tényező 3GB felett. Csak a készenléti időtől tartok kicsit, a kijelző miatt. Pontosabban az aktív használat melletti 1 feltöltéssel elérhető időtől.@ (#73) splas99:
Én valahogy nem vágyom arra, hogy fémházas telefont használjak. A HTC HD2-m hátlapja (akkufedél rész) fémből van, olyant többé nem akarok. Mind az S3, mind a Note 3 műanyag hátlapja nekem tökéletesen megfelel, utóbbi még az ujjlenyomatokat sem gyűjti. Nekem ne attól legyen egy telefon "prémium" (ami egyébként is teljesen hidegen hagy), hogy fémházas, hanem a használati értékétől. És ezt nekem a Note 3 eddig megadta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest