- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálint85
senior tag
dual sim -es verzió is lesz belőle?
-
Chrys_
addikt
válasz
spenglerjoci #64 üzenetére
Note 3 esetében a 3GB szerintem bőven elég. Előtte S3-t használtam, ott kevés volt a beépített mennyiség.
Eddig csak ez a 2 Android-s telefonom van/volt, a többit nem ismerem. Ha minden igaz, akkor lesz Note 4 is, de a RAM nekem már nem döntő tényező 3GB felett. Csak a készenléti időtől tartok kicsit, a kijelző miatt. Pontosabban az aktív használat melletti 1 feltöltéssel elérhető időtől.@ (#73) splas99:
Én valahogy nem vágyom arra, hogy fémházas telefont használjak. A HTC HD2-m hátlapja (akkufedél rész) fémből van, olyant többé nem akarok. Mind az S3, mind a Note 3 műanyag hátlapja nekem tökéletesen megfelel, utóbbi még az ujjlenyomatokat sem gyűjti. Nekem ne attól legyen egy telefon "prémium" (ami egyébként is teljesen hidegen hagy), hogy fémházas, hanem a használati értékétől. És ezt nekem a Note 3 eddig megadta. -
apaszka
veterán
Utód!
-
roli543
őstag
válasz
spenglerjoci #64 üzenetére
Inkább legyen, minthogy az a 3 giga is elfogyjon
-
1697
tag
válasz
Maranello74 #68 üzenetére
A részvétel a fontos...
-
1697
tag
válasz
Maranello74 #66 üzenetére
Amelyiket nem érted....
-
1697
tag
válasz
Maranello74 #56 üzenetére
Látom érted a viccet...A nagy viták hevében elvesztetted a humor érzékedet..Nem baj,ha van valami okosság írj-))) Hahaha
-
spenglerjoci
tag
Bakker ha tényleg 4gb ramot kap az nagyon komoly lesz! :-) Bár ez már szerintem inkább amolyan tradició a Note szériánál, mintsem hasznos extra. ( Note N7000- 1gb ram, Note 2- 2gb ram, Note 3 - 3gb ram, Note 4- 4gb ram) ez így nagyon jól is néz ki de szerintem telefonba 2gb ram-nál több még most is felesleges. Najó, QHD kijelző mellé 3gb. De a 4gb ram az elvetemültség :-) a laptopomban van 3gb :-D Mindegy, a lényeg, hogy a Samsungnak megint egy hajszállal hosszabb mint a többieknek.
-
joey04
titán
válasz
nagylaci6417 #59 üzenetére
Van rengeteg, csak nagy részük vagy használhatatlan és bugos, vagy eleve felesleges.
-
törölt tag
válasz
nagylaci6417 #59 üzenetére
Ne haragudj, de neked nincs értelme leírni.
Hiszen így is tudod, hogy "annál minden jobb".
-
törölt tag
válasz
Maranello74 #53 üzenetére
Sokáig nekem is Nova volt fent, nagyon jó launcher. Egyébként nem váltja le teljesen a TW felületet, annak egy része továbbra is elérhető marad az extráival.
-
1697
tag
válasz
Maranello74 #49 üzenetére
Bizonyítékok? Na b@szki rendőr vagy-))))
-
Ez mind jó és szép,de ismerve a Samsung telhetetlenségét az árazás tekintetében,aligha lesz a megfizethetö kategóriában.
-
törölt tag
válasz
Maranello74 #46 üzenetére
Igazad van Maranello74, én is unom a Samsung topicokban az állandó trollkodást. Több más márka után tavaly vettünk először Samsung telefonokat (nekem és a feleségemnek is S4 van), nagyon elégedettek vagyunk velük. Simán működnek, kívülről is makulátlanok, pedig én például sokszor napi két óránál többet is telefonálok, rendszeresen használom a navigációt, a fényképezőt, az irodai appokat. A TouchWiz pedig non plus ultra, az előző telefonjaink felhasználói felülete ehhez képest fapados volt.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
nagylaci6417 #48 üzenetére
Ja és a note szériát nem ismerem, de szeretném.
Kicsit nagy meg kicsit kicsusszant abbol az árkeretből amit a telefonokra szántam. -
Maranello74
aktív tag
válasz
nagylaci6417 #48 üzenetére
Tényleg ne kötekedj.
Nagyon fontos nem vagyok csak egy kis cégem van pár alkalmazottal.
A munkánkhoz szükséges ennyi.
Adatok képek pdf-ek, bizonyitékokat juttatunk be az irodába.
Igen én veszem a telefonokat.
Összességében tényleg a Samsungot preferáljuk, hidd el nem csak az én fétisem.
Nem szépek de aránylag megbizhatóak(a felső kat) jó a szervizük, jó a kamerájuk, gps, 3g, wi-fi mindnél ok.
Nem egy világszenzáció egyik sem de a legkevesebb kompromisszum ezekkel van. -
nagylaci6417
aktív tag
válasz
Maranello74 #47 üzenetére
Nincs. De volt kb 8 hónapig. Note2.és boldog voltam hogy végre megszabadultam tőle. Igaz 8 hónaposan szinte gyári állapotban pont a feléért tudtam eladni. De nem érdekelt. Annak örültem hogy ennyiért viszik. Gondolom nagyon fontos ember lehetsz ha ennyi telefont betárazol.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Maranello74 #46 üzenetére
Elfgyott az idő.
Elnézést a pár félreütésért. -
Maranello74
aktív tag
válasz
nagylaci6417 #45 üzenetére
Csak szembemegyek az idétlen trollkodással(ezért regeltem)és amig végleg ki nem tiltanak addig maradok.
MA olvasó vagyok szinte amióta az létezik de elegem lett abból, hogy ha megjelenik egy Samsung hír azonnal szétoffolják a trollok.
Olyanok mint te akik nem birtokolják a témához szereplő készüléket.
Egyszerűen olvashatatlanná teszik a Samsung topikokat.
Az utóbbi időben ha valamit meg akarok tudni a kedvencemről akkor kénytelen vagyok a topikban scrollozni. Talán 2-3 hsz származik Samsung tulajtól a többi mind troll.
Gondolkodj el ezen.
Ha más telefont leszólok arra lehet, hogy van okom de lehet, hogy csak vissza dobom a labdát.
Nem csak Samsung telefonom van jelenleg sem, nem mennék most bele hogy melyik márka mennyi javitást igényel. Nekem bejött a márka több dolog miatt az egyik pont a szerviz.
Én elfogadom mások választását, te is fogadd el.
Ha karsz egy samut akkor olvass kérdezt, ha nem akkor ne kelts felesleges feszültséget.
Szerintem az nem etikus ha te egy samsung topikban egy samsung tulajdonost trollozol.
Ha ez a Samsung tulaj eltéved "idegen vizekre" akkor az más tészta. Itt ez most egy note 4 topik ugyhogy maradj magadnak békével!Az utolsó mondatodat meg olvasd át mégegyszer.
Ha arra gondoltál hogy "kellene" a Samsung garancia hát vegyél Samsungot. Az meg hogy hányszor kell igénybe venni honnan tudod ha nincs Samsungod.
Nekem van 2db s5-öm 2db s4-em 5db s3-mam pár nokiám 1db z-m 1db z1-em.
találgathatsz hogy melyik a kakukktojás. -
nagylaci6417
aktív tag
válasz
Maranello74 #44 üzenetére
El mondom miért. Minden fórumban minden telefont lenézel belekötsz mindenkibe, mindenbe, csak a Samsung a király. Nekem is volt samsungom note2.egy borzasztó szemét egy telefon. Bár csak soha nem vettem volna. Baráti körbe is van egy pár s4 s5 apró gondok pedig folyamatosan jönnek elő. A tw meg ne is beszéljünk annál minden jobb . A Samsungba egyetlen egy dolog ami nagyon tetszik a háztól házig garancia. kell is mert a sajnos sűrűn kell használni.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
nagylaci6417 #43 üzenetére
Az előbbi hozzászólásod kicsit személyeskedő volt.
Megint nem én kezdtem.
Mit vártál mókuci? -
nagylaci6417
aktív tag
válasz
Maranello74 #42 üzenetére
Hahahahaha.gondolom a 3.5 is belefér a méreted.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
nagylaci6417 #40 üzenetére
Keményen tolod kislány!
-
Giorgio1313
aktív tag
Ebben igazad van épp ezért leszek kíváncsi a g flex 2 re
Amúgy lagg meg ezekkel kapcsolatban szerintem manapság ha valaki felső kategóriát vesz nagyon már nem tud félrenyúlni. Persze mindenhol vannak apró hibák de bőven lehet velük élni. Most egy s5öm van sok év IPhone és BlackBerry után és így több hónap használat után nagyon megszerettem
-
azopi74
addikt
"Egyáltalán a cortex -A57 már gyártásba került?"
Tömeggyártásba még nem, de GloFo már gyártja az AMD-nek az Opteron A1100 devkiteket 28 nanon.
Elvileg idén év vége felé/jövő év eljén várható a qcomm snapi 808 és 810 tömeggyártásának beindulása is a TSMC 20 nanos gyártósorain. -
-FreaK-
veterán
válasz
Maranello74 #34 üzenetére
Az F verziótól a másfélszeresére minimum , azóta még egy kicsit nőtt, majd legutóbb a J-vel talán kicsit csökkenhetett mert fix 60fps-el megy az UI, viszont így simább a felület.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Maranello74 #31 üzenetére
Szerk.: látom te is szerkesztetted, így akkor nem szóltam.
Igen, mind a laggolást (98%-ban) mind a nagy fogyasztást sikerült javítani mindössze pár hét alatt.Befejeztem!
(többiektől bocsi!)
-
Maranello74
aktív tag
Te talán rendelkezel valamilyen samsunggal? Vagy csak feszkózni jöttél?
Nem útálom a g3-mat,csak nem az esetem.
Hameg már nem laggol(neked elhiszem) akkor örömésbódottá.
Abszolút jónak tartom a g3-mat, annyira hogy csak azért nem "rendelkezem" vele mert az elején nagyon lehúzták a fogyasztását meg a hardvert okolták a laggolásért. -
-FreaK-
veterán
válasz
Maranello74 #27 üzenetére
Mi vaj sima?
A G3 akadozásával kapcsolatban írtál, erre válaszoltam. A G3 vaj sima (most már).Mit nem tudok elviselni? A hülyeséget amit írtál azt tényleg nem, bocsánat érte.
Hogy bántottál-e? nem azt nem. Csak a G3 topicban is megmutattad mennyire szereted a Samsungot és mennyire utálod a G3-at (úgy hogy nem rendelkezel vele), így kicsit piszkálja a csőröm ha tovább trollkodsz.
-
Cyberpunk
félisten
Nos időben kell kezdeni a reklám hadjáratot.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
Giorgio1313 #22 üzenetére
Nem is igazán az innovációk hiányával van bajom, ezt tényleg nehéz összehozni.
Csak azt kifogásoltam hogy semmi izgalmas nem fog történni a bejelentéskor, kár is erre várni, a kiszivárgott infók alapján már a hardver is ismert, úgyhogy innentől semmi újat nem fognak mutatni, vagyis azt hozza ami elvárható és kitalálható, semmi egyéb. De ahogy írtam is: szerintem. Inkább ne legyen igazam.(#21) maximilian4: a bőrutánzó műanyagra és a krómmal bevont, fémet utánozni próbáló, műanyag keretre gondolsz? Nem, azt még nem fogtam a kezemben.
(#23) Maranello74: Ne trollkodj és kelts flamet-t légy szíves. Pár hét elteltével már vaj sima egyébként, bár ez gondolom téged nem érdekel, és csak a saját hülyeségedet szeretnéd fújni, újra és újra.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #22 üzenetére
Egy laggoló g3-nál csak jobb lesz.
-
maximilian4
addikt
Te fogtál már a kezedbe pl egy note3-at? Nekem volt egy ismerősöm aki állandóan szidta h jajj samsung mekkora fos szar, hulladék anyaghasználat, fos dizájn stb. mikor meglett odaadtam neki hogy akkor nézze már meg és mondjon véleményt. Utána egyből le akarta rá cserélni az xperia z1-et..
-
1697
tag
Note 3 Gear 1 csere...azonnal ahogy kijön...aztán 1 évig csend ismét-))
-
Kékes525
félisten
Lehet hogy erre váltok?
-
NeRo28
aktív tag
Note 3-ról nem lesz értelme váltani de ettől még jó készüléknek ígérkezik!Tuti nem lesz több oldalas kijelző,de szerintem pulzus mérő sem!Ez ebbe a "telefonba" nem való!Ettől még ujjlenyomat olvasót belerakják...
-
joey04
titán
Arra leszek kíváncsi, hogy az akksi hogy bírja majd a QHD kijelzőt. A Note 3 briliáns időket tudott nálam. A kijelző méretét most szerintem nem növelik, marad 5.7", a ház mérete sem fog így változni szvsz, a vékonyságot meg nem fogják beáldozni sajnos az üzemidő kedvéért, így aztán az akksi mérete sem fog növekedni szerintem.
-
kengyel
nagyúr
Már nagy a szele, reméljük jó is lesz .
-
Rick4
félisten
Javítsd, kérlek: nem a phables ábra mellet
-
Caaabi
senior tag
Írtak eleinte még IP67 et is, bár mostanában lemarad minden cikkből...Volt szó az újlenyomat olvasó home gombba integrálásáról is, véleményem szerint ez a kijelző alján taperolós elég gagyi, hamarosan kiderül, kíváncsian várom hogy erre váltok e Note 3 ról vagy valami más után kell nézzek..
-
-FreaK-
veterán
Szerintem az ég világon semmi újdonságot nem fog mutatni.
Szvsz.:
- Hoz egy picit átalakított formavilágot, hulladék anyaghasználattal szokás szerint, ugyan úgy mind az utóbbi Samsungok, picit más kerekítésű sarkokkal
- Lesz egy 5.7-5.9col-os amoled QHD kijelzője, mert ez elvárható
- A leírt Snap805 + Exynos, már tudjuk.
- Az S5-ben bemutatott "fantasztikus" ujjlenyomat érzékelő meg pulzusmérő.
- Aksi 3200-3300 mAh körül
- A szokásos toll + szoftveres extrák.Oszt ennyi.
De ne legyen igazam, talán végre forradalmasítanak mondjuk a 3 oldalas kijelzővel.
Nem fognak úgyse.. -
Várjuk-várjuk
-
halkow
őstag
Inkább 4000-5000mAh el Produkálna jó eredményt
-
dsr
senior tag
Kíváncsi vagyok már rá
-
Caaabi
senior tag
Eddig nem Exy 5433 ról volt szó ?
-
jacis
nagyúr
3000 mAh fölötti akkumulátorral
Ez azért nem kis visszalépés lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest