- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Jaj hát persze tudom én, nem is fogok vitatkozni senkivel, kinőttem már abból a korból hogy ismeretlenekkel leálljak vitatkozni. Tudom nagyon jól hogy ezeken a forumokon mindenki eredeti játékokkal játszik, mindenkinek eredeti a windows a gépén, mindenki eredeti filmeket vásárol (blu-ray lemezeket 5-7 ezer forintért) mindenki legálisan tölt le zenét amit ugye kifizet, és természetesen soha senki nem csinált semmi illegálisat sem. Mi vagyunk az az ország itt európa közepén (igaz balkáni fizetéssel) akik mindent tökéletesen és tisztességen csinálunk.
-
Szerintem meg mindenkinek a maga dolga hogy warezol vagy sem.
Én xbox-on csak eredetivel tolom, pc-n amivel multizok, (bf3, arma3, stb) ezek is mind eredetiek.
Viszont azt elismerem hogy pc-n amik ilyen single játékok azokat én is letöltöm. Mert egy olyan játék amivel játszok 30-40 órát, az nekem nem ér meg 8-12K-t, amikor jó akció van steam-en, akkor megveszek 1-2 játékot ami single, de amúgy nem. És ezzel kb a felhasználók 90%-a van így szerintem.
-
Azért azt lássuk be hogy a konzol nagy előnye az hogy megveszed, bekapcsolod, és használod.
Nem kell vele semmit sem foglalkozni, van konzolom és pc-m is, de pl pc-n azért kell szenvedni néha 1-2 dologgal, ami annak aki egyáltalán nem ért hozzá elég nagy kihívást jelent, és nem is akar vele szenvedni, mert megveszi a konzolt, hozzá azt a 3-4 játékot amivel szeretne játszani, berakja a lemezt és már játszik is.
Ráadásul szerintem az xbox live egy nagyon jó játékos közösséget kialakító, felhasználóbarát dolog.
Míg pc-n az egyiknek ennyi meg annyi fps-e van, a másiknak ilyen olyan gamer bill meg egér, addig konzolon mindenki egyenlő esélyekkel indul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest