- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz
agressiv #418 üzenetére
No ez egy igazán jó érv volt.
Maradjunk annyiban, hogy vegye mindenki ott a játékot ahol akarja. Ki mutyis helyen németországban vagy angliában - ki pedig itthon nem mutyis helyen.Most nézem, hogy amazon.co.uk is mutyis hely lehet, mert annyiért adja néha a játékot (vagy olcsóbban) mint a Thehut.com.
-
narumon
őstag
válasz
agressiv #396 üzenetére
Akkor ezek szerint szinte mindenhol mutyiznak. Ráadásul engem nem is kell, hogy érdekeljen. (Azt mondjuk nem tudom, hogy akkor szerinted Steam-től elkezdve mindenki mutyizik hiszen ott is szoktak olcsó játékok lenni, de tegyük fel ők is mutyiznak. Akkor hajrá mutyi). Jah nemrég japánból hoztam egy panasonic objektívet az itthoni ár feléért - persze az a bolt is mutyizott ottan. Szerintem meg csak meg kell nézni a magyar gazdasági rendszert és rögtön látod az árkülönbséget - de lehet mutyira is gyanakodni szíved joga.
-
-
zsigus
őstag
válasz
agressiv #348 üzenetére
"Inkább nehezebben lesz megoldható, nem kell mindent amit leírnak szentírásnak venni!"
Ma, amikor az irányítást nem oldják meg rendesen a PC-re való portolásnál, szerinted majd az effektekkel fognak heteket/hónapokat szöszölni? Az idő pénz.
Z_A_P: Az optimális nézési távolság, és az, hogy milyen távolságból látod a FullHD/HD Ready közötti különbséget két külön dolog. Ha nem ragaszkodsz a pontos ajánlott távolsághoz, akkor is jobb lehet egy FHD TV, mert messzebbről is szebb lehet a képe (persze bizonyos keretek között).
Ugyanez igaz az UHD-re is.
-
pakriksz
őstag
válasz
agressiv #348 üzenetére
nem csak nehezebben megoldható, hanem lassabban... annyira lassan hogy nincs értelme megoldani, mert visszafogná az egész programot, és használhatatlanná lassítaná. Nem vettem szentírásnak, erre magamtól jöttem rá, és nem ma...
pl külön cpu és gpu soha sem fog tudni rendesen összedolgozni, mert amiért külön vannak, lassú a kettő közti kapcsolat. -
dezz
nagyúr
válasz
agressiv #281 üzenetére
[moderálva]
(#282) Jack@l: Lehet, de valahogy elfutnak Intelen is. Bár ismertek hibák, de nem minden programban. Azt hogy csinálják? És egyébként mennyi a limit a DX-ekben? Nincs?
(#283) satz18: Most akkor onnan kellene kezdeni, hogy mi az a textúra?
[ Módosította: crey ]
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
agressiv #225 üzenetére
A hardver mindig akkor rossz, ha egzakt minden konfiguráción előjön egy probléma. Ha ez igaz a magas DPC látenciára, akkor az Intel, az AMD és az NVIDIA hardverei egytől-egyig rosszak. A hsz-emben láthattad, hogy ez a gond az Intel és az NV-nél is fennáll. Ami biztos, hogy a magas DPC látenciát soha nem a processzor okozza.
(#206) huskydog17: Az OpenGL két problémának az áldozata. Az egyik a Windows elterjedtsége, így arra van DX, tehát minek az OGL, míg a másik, hogy DX-re sokkal jobb fejlesztőkörnyezetek léteznek. A harmadik az már egy hozadék, de ide lehet sorolni, hogy a gyártók a DX frissítésére baromi gyorsan reagálnak, míg az OpenGL-re lassan.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
agressiv #202 üzenetére
Írtál valamit, amit semmivel sem támasztottál alá. Ja bocs, tapasztaltad. Múltkor én is tapasztaltam, hogy a Core 2-m furcsa fütyülő hangot adott. Kieresztette a gőzt talán?
De amúgy sehogy sem tudod az egészet megmagyarázni. Ha ugyanaz a hangkodek, akkor miért? Ha hordozod a hangkártyát, akkor miért? Esetleg a programban feltételes elágazás van, hogy ha AMD-n fut, akkor a semmiből ciceregjen már egy picit.
(#204) agressiv: Poén volt. Elnézést érte.
[link] - erre gondolsz? Ettől a gondtól az NV termékek küzdenek. AMD-t még nem is láttam, ilyen problémával. De ha megemeled az idle órajeleket a GeForce-on akkor elmúlik.
[link] - de van ilyen is. Egyébként nem kizárt, hogy AMD-n is elfordul, de ők elég magas órajelet alkalmaznak idle szinten is.
Ami biztos, hogy SOSEM a processzor a gond. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
agressiv #194 üzenetére
Az AMD alaplapokhoz az alaplapgyártók ugyanazokat a hangkodekeket használják, mint az Intel alaplapokhoz. Ennek az oka, hogy a mennyiségi rendelés kedvezményes, így akkor járnak a legjobban, ha minden platformra azonos lapkákat használnak. Az idézett mondat ebből a szempontból ökörség, mert ha az egyiken gond a hangkodek, akkor a másikon is.
-
pakriksz
őstag
válasz
agressiv #179 üzenetére
hú az aztán jó lenne ám, lehetne kábelezést leolvasztó fogyasztású, hajszárító hangú hűtésű aranyárú(még a mostaninál is sokkal drágább) nvidiákat, meg fagyós szintén aranyárú intelt. Ejj de jó lenne, úgy aztán tényleg megszűnne a pc mint játékplatform, mindenki menekülne ezektől
" Nem recsegne a hang felvétel közben, mert amikor intel mellett döntöttem, kiderült, hogy arról is az állandó AMD gépeim tehettek" megsúgom, a kettőnek semmi köze egymáshoz, azért elég meredek az is hogy ezt így sikerült összehoznod, nem mindennapi (nem normális) gondolkodásra vall. Mi lesz a következő? Ha esik az eső azt is az amd okozza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Posta, csomagküldés
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest