- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #227 üzenetére
Egyetértek.PEACE!
-
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #224 üzenetére
De te miről beszélsz?Mert én játékról beszélek. JÁTÉK a kulcsszó.Minden másban aláírom a PC fontosságát és helyét,de nem a játékokban.ENNYI.
-
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #219 üzenetére
Az igazság az, hogy a PC játék ipar egyre jobban süllyed lefele....... Megállíthatatlanul. A konzolok, okostelefonok, tabletek a jövő és nem a PC.
-
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #217 üzenetére
Elfogult vagy.Nagyon is. Erőltetitek, holott feketén fehéren le van írva minden.Ehhez nincs további hozzá fűzni valóm.
-
FlashLed
senior tag
válasz
scampolo84 #214 üzenetére
Megint az elfogultság.Igen célhardver.Pontosan ezért jó játékra.Míg a PC minden másra jó,esetleg ha van egy erőműved tudsz is játsazni vele. Nem értem mi értelme a háborúnak, PC VS Konzol ugyanis mindenki tudja merre libben a mérleg nyelve jelenleg.Pont ezért lenne jó,ha fejlődne kicsit PC-re minden, API-k(DX-et felváltaná egy értelmesebb megoldás).
Nem vagyok PC ellenes,nagyon sok mindenre használom,de játékra nem jó.=WiNTeR=: Én sokkal jobb szeretek preciciziós játékokat is kontrollerrel nyomni, nekem semmi bajom vele. Nyilván valamennyivel nehezebb,na és teljesen más a feeling is.
-
FlashLed
senior tag
Persze a PC-sek megint háborognak. Tipikus, hogy ha a konzol jobb, akkor jön a játék ára stb. El kell viselni,hogy jelenleg a a next gen konzolok jobbak, ami változni és idővel beéri a pc is. De az API probléma továbbra is fenn fog állni.Játék ár ide vagy oda,amennyivel többet költünk játékra,ugyanaz visszajön a drága pc alkatrészekben is.És még akkor sem tökéletes, vannak laggok stb. PC KO.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Motoros topic
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest